Katliam diye paylaştığınız araçların yarısını (hepsi değil :D :D ) yabancılar yapsa "abi gavur yapıyo be" diye ağzınız açık bakarsınız :D
Printable View
Katliam diye paylaştığınız araçların yarısını (hepsi değil :D :D ) yabancılar yapsa "abi gavur yapıyo be" diye ağzınız açık bakarsınız :D
bu şahini edirnekapı şehitlikte gördüm 4gün önce
virajda koli gibi katlanır mı acaba diye düşünmeden edemedim :)
çıktı mı piste
merak eiyorum sadece aracı kestiler mi
yoksa cabrio araçlar gibi kuvvetlendirme falan var mı
gerçi hoş benimkide soru :)
Şahin bence katliam değil. Adam bildiğin uğraşmış. İçi dışı falan komple kendi zevkine göre yapmış. İçinde kadeh yerleri start stop çalıştırma deri koltuk vs. Bizim dükkanın orada gördük biz bayıldık valla o zamanda foto çekmiştim :)
http://i.hizliresim.com/LP4r7Z.jpg
Şahin bugüne kadar gördüğüm yapılmış en iyi cabrio şahin :)
Ama iyi mi kötü mü karar veremedim.
panjur ayna ve jantlar değişir tamponlar da boyanırsa efsane olur :)
http://k1311.hizliresim.com/1h/t/uw3l8.jpg gibi :D
Araç benim değil araç sahibini de tanımıyorum :) Dışı biraz daha iyi olabilir tabikide :)
yalnız şahin falan değilde golf fena bakıyor aradan :)
:) Yani bu ülkede çatır çatır yaylar kesildi preslendi yollarda kırıldı neyiduğü belirsiz neden yapıldığı bilinmeyen jantlar takıldı aşırı kontrolsüz basıklıktan akslar çıktı :)
Şahinin takla barının atlanması çokta anormal gelmedi bana açıkcası :)Ne yazikki Tr deki modifiye anlayışı güvenlik sonda olarak yapıldı hep ama ümidim var yavaş yavaş bilinçleniyoruz
Bu araçta güvenlik çokta düşünülmemiş yarış bs için yapmadığı belli illa bir şahin cabrio yapılcaksa bu güzel olmuş :)
Tamam yarış için yapılmadığı belli yapılamaz zaten. Biraz beyin fırtınası yapıp düşünelim arabanın orj. sedan hali zaten güvenlikten yoksun yanlış anlamayın ama çok kazasını gördüm bu arabaların binmek gerçekten akıl işi değil, tofaş hastalığı kaza sonrası sona erer çünkü bir doğan slx' in ağaca carparak 2 ye bölünüşünü gördüm.
Güvenlikten bu denli yoksun olan bi araç Çıtaları kesilip cabrio halini aldığında neler olabileceğini siz düşünün.
sonradan açmalara cabrio ruhsatı veriyorlar mıymış?
Su borbetlere bi isinamadim :(