galerici baya yetenekliymiş foto çekmek ilan oluşturmak konusunda bence :)
Printable View
bu araçta fibercileri çeken bir şey var herhalde
Peugeot / 406 / 2.2 / Coupe / FARKLI GORUNURSUN. ANLATILACAK BİŞEY YOK YAŞAYACAKSINIZ. sahibinden.comda - 618403544
bence hala fast and furious etkisinde yaşayanlar var ülkemizde
Sahibinden satılık modifiyeli Mitsubishi Carisma 1.6 GLX 251000 km' de Turuncu renk 20.000 TL sahibinden.com'da - 625705240
Türkiş ceylo nun arabası :) daha önce verilmişti.
Ceylan ın ozel tasarım yeni arabası foto galerisi
Her şey "Kukla Design" 206 ile başladı :D
Bir de "desing" yazmazlar mı :D
1) ön kaputda 4
2) ön çamurluklarda 4
3) arka çamulukta 4
(toplam 14 hava girişi, çıkışı , hayat uçakta varmı bu adet sanmam )
4) neredeyse 20yıllık demode olan trend,2000 model Lexus altezza'dan kalma stop lambaları
5) anlamsız R logosu, adam WRC yazmış onun bile 2cm altına R yazmış ve yanda powershop ile tamamlamış
6) Snowboard olarak kullanılmaya yeterli çapta arka spoiler
7) difüzör aerodinamiz katili, aracın birçok köşesinde gereksiz giriş çıkış varken difüzörde yok üstelik düz yada içe açılı olacağına yandan ortaya doğru alçalıyor yani bütün mantığına ters çalışıyor
8) renk seçimi ve uyumu, mat mor + kırmızı detaylar + piano black difüzör
9) aracın içinde kaput açmaya yakın bir düğme takımı,üst sol göstergede ayar butonu,havalandırmada birşey
10) araçta ses sistemi + ufak motellerde bulunacak çapta multi ekran var ama çakmaklıktan usb ile bağlanıyor
11) kırmızı iç detaylardan bahsetmiyorum bile
12) aracın tek beğendiğm noktası jantı onunda az kalsın canına okuyacakmış siyah boyamış gitmiş güya lastikleri beyaza boyamış ama öyle bir sonuç çıkmışki resmen ibranice yazıyor sanar insan
hocam buysa sizin buraya yakışmıyor dediğiniz araç saygı duyarım ama bana göre en kaliteli modifiye aracınızın var olan üst modellerinin parçalarını kullanmak (gti değil ise gti gibi) ve en fazla ona ek ufak tefek sade dokunuşlar + çok iyi bir jant + çok iyi bir cila
bu araç evet benim gözümde bu konuda bulunan birçok araçtan iyi ama yinede amerikada yaşayan hintlilerin,pakistanlıların tipik modifiye anlayışı (google'da ricer yada ricer tuner diyin anlarsınız)
Uçakla kıyaslamanız manasız olmuş. Uçaklar havanın yarattığı basınç farkına ihtiyaç duyar ve onlar sayesinde yükselen taşıtlardır. Hava kanalı olmaması gereken taşıtlardır yani. O havaya kanat altında ve üstündeki basınç farkı dolayısıyla gelecek kaldırma gücü için ihtiyaçları mevcuttur çünkü.
Otomobillerse aksine downforce a ihtiyaç duyarlar. Özellike küçük hacimli turbolu olan otomobillerde de soğutma olayı bir miktar sorundur. Yapılan işlemlerin işe yarayıp yaramadığını bilemem. O ayrı mühendislik. Sadece fikrimi belirttim. Bence katliam değil. Sizce katliamdır bitti.
Mini / Cooper / 1.6 / 1.6 / SATILIK PAMUK ŞEKERİ sahibinden.comda - 688697425
Yazılar, vitesteki peluş, direksiyondaki amblem. Yaşadığı kötü günlerin bir işaretçisi.