işimiz makara kolaysa yakala
Bu söz hastasıyız dede den sonra 2ye girer
Printable View
bu "ES" bi havika dostum
Özenle yapılmış bir araç hemde 400 hp miş :O :D
Honda Civic 1.6 VTEC Sport 1997 Model 49.000 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 98564922
bi aralar neydi beee..
dağılın beyler adam spoylerle güç arttırmış .:D açıklama budur
Chrysler 300 C 3.0 CRD 2007 Model 73.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 99187509
o araca tecavüz etmeyen kalmadı zaten en son adanadan birindeydi onlarda birkaç parçasını söktüler sonrada hataya gitmiş. tecavüze orda devam edilmiş :D
demode oldu diebiliriz ama asla bu araca katliam denemez ;)
ben anlamıyorum milletin bakış açısını, adam chrasler a 30" jant koyar isterse! 5 bijon sökünce o jantlar çıkıyosa neyi katliam oluyo? veya adam yıllar evel modifiye ettirip Türkiye de milletin azını açık bıraktığı aracını yıllarca aynı şekilde saklayıp o şekilde satılığa koyuyorsa bunun neyi katliam??
bu araçların sahibi aramızda da olabilir size ters gelen işlemieri kendi adınaza katliam ilan etmeyin lütfen!
eğer bir aracın gerçekte tasarımına müdahele edldiğine inanıyorsanız paylaşın bizde yorum yapalım, 4 jant bir spoylır aracı katletmez!
sert gelmesin kimseye, bir heves açtığım kaç tane araç gayet standart ama yanlış tercihlerle takılmış jantlar, filimler, eklemelerle dolu ve bu eklemeleri sökünce faili mechul kalacak şeyler :D
alfa konuya noktayı koydu....
Belkide zamanında o arabaları yapmak için harcanan parayla sıfır porsche alınır şimdi.. Ne parça var ne usta var binbir lafla araba yapılıyodu..
o ilanlardaki tuhaflıklara konulsa daha mantıklı ozaman
abi 70 lik votkanın dibine gelmek üzereyim mazur gör :D
kanım dondu şerefsizim resmen tacavüz edilmiş hatta iffet yapılmış araca :D
zevkler renkler tartışılmaz ama :D
plakayı sök D plaka tak 10 yıl önceki alamancı arabası
yurt dışı sandım vallahi :)
Katliam olarak eklemedim zaten ama bundan bir 5-6 sene öncesi için güzel, günümüz için bence
katliam sayılır :)
tampon hariç bmw güzel bence
fiber e batırılıp çıkarılanlar :)
hala kaput uzatma yapıyolar mı :D