kanka ben aldım, işlem gerekiyordu ugraşamadım gittim sıfır orjinal far aldım sefaya verdim bende o istiyordu o işlemleri yaptıkdan sonra düzgün halinin kalıbını çıkartıp ben carbon yaptırıp takıcam.. yürü sefa koçum benim :D
Printable View
Aynen öyle kanka arkaları lazım :)
sefa yı aradım eger morette takarsan benımle muhatapp olma dedım :D :D :D :D
gaza getiren göki aklını çelme sefanın :D
takıcak adamın ve benim hayallim, gönül ister orjinal alalım ama çok para kodumun farı araba parası vermem bi fara o kadar para :D
morette takanı rencide ederim çok pis...
Sen hariç Göki başgan!!! bu geyik ömür boyu bitmicek hep espri yapasım gelio bu konuda:D
Selim reis morette takmazsam günde 1 saat yatırıp kaldırcan mı benim arbayı çok eğlenceli söz ver hahaha :D
Ama yapıcam hiç değilse göki için yapıcam bu yola baş koydum göki seneye biter ahahhaha :D
Morette'den ötesi boş!Görünüş için oturtulur ama farın kalitesi açısından orjinali gibi asla olamaz.Umarım sağlıklı şekilde kullanabilirsin...
Morette yolunda devam edin kısalar mercekli mat siyah çitalar siyah ezer bence :D
Piano Black Off tadından yenmez Çıtalrda piano olursa mükemmel olur.Şahsen bn öyle yapıcam. :D
1. ve 4. hoşuma gitti güzelmiş.Teşekkürler. :)
FK'nın krom tabanlı merceklileri buram buram orijinallik görüntüsü sunuyor;tam istediğim gibi.Orijinalinde mercek olmayan araca OEM mercekli far görünümü..:D
şaka mı bu?