EDITTTTT:::
konuyu hortlatıyorum ,,, artcar pek yanaşmıyor çatlama-patlama ile geri dönüş olsun istemediği için.Altınuç la da görüştüm.Fiyat biraz yüksek , tabi emek sözkonusu ama bide mayısa kadar iş alamıyor elinde çok iş olduğu için.Bende hazır konsolun tüm hareketli parçalarını söküp cevizleri de yenilemeye verdiğim için hazır bu dönemde yaptırmak istiyorum.Bidaha bu kadar sökmeye ne sabrım ne vaktim olur , vazgeçilir gider..
Bu tip eski araçlara iş yapan , fiyatı makul , kıyıda köşede , küçük atolyede kalmış takıdık usta varmı???
Sadece göğüs ve vites konsolu için fiyat istiyorum , koltuk , taban tavan vss de değişiklik olayacak , ve göğüsüde konsoluda çatlaksız patlaksız , direkt demonte biçimde teslim edicem.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar aşağıdaki fotoraflarda bi w126 nin deri koltuk harici kapı içi , orta konsol ve vites konsoluna deri kaplnmış ,, aynı resimdeki gibi torpidoyu ve diğer aksamları dikişli deri kaplayabilecek , işçiliğine güvenebileceğimiz , fiyatta uçmayacak istabul içerisinde kiminle irtibata geçebiliriz??
http://www.benzworld.org/forums/w126...or-retrim.html
![]()