|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
arabalarımızın hepsi beyaz
ben böle ıslak görünüm istiyorum sizin tavsiyeleriniz nelerdir? neler uygulamalıyım???
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Golf 6 TDI
|
meguiars cilalı şampuan ve ardından yine meguiars hızlı cila kullanıyorum gayet memnunum
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: subaru outback 2.0D
|
Beyazda diğer renklere oranla çok aşırı bir beklentide bulunmamak lazım ama iyi bir temizlik ardından, gerekirse çizik giderme ve cila ile beyaz gayet güzel parlar.
Çizik maskelemek isterseniz Autoglym super resin polish + carnauba cila veya aşındırıcısı ve temizleyicisi olmayan cila. Chemical guys ez creme glaze veya glossworkz glaze + cila Poorboys white diamond + cila Nigrin veya sonax renkli cila Sadece 2-3 kat nxt cila Autoglym srp + chemical guys butter wet wax kombinasyonları şimdilik aklıma gelenler... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Chevy Sonic
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
MEG SARI KULLANIYORUM nxt 2.0 wax generition aleeem
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
cif yada aspirine çözer bembeyaz olur kendinden geçer boya.
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: focus tdci ghia 109hp 240nm
|
kardeş cif olayı şehir efsanesi mi gerçek mi?
__________________________________ History; 96 corolla 1.6gli 114hp+ 98 civic 1.6ies 120hp+ 00 civic 1.4is 90hp+ 07 focus 1.6tdci 109hp... |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
ciddi soruosan cevaplıyım
ya cifden ziyade şahini aspirine ile yıkadım ciddi ciddi arabanın rengi açıldı ama ozamanlar bu kadar blincli değildim şuan arabayı gözümn kesmediği yerde yıkatmıyorm tik oldu ![]() hiç pasta cila görmemiş arabanz varsa deneyin pasta atms gibi açar arabayı ama koyu renklerde sanrım arabayı sağlam çizer __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
coderz bir kovayı alıp şebeke suyu ile dolduruyorsun...
sonra alabildiğine aspirini ekliyorsn bu hap deil svıdır ona göre. temizlikcilerde var sonra eldivenle elini sokuyorsn köpürtüyorsn yada su koymadan aspirine ko öyle köprüt. çıplak elle girişirsen aspirine elde hafif çiğ köfte yoğurmuş gibi bi sızlama oluyor... tavsiyem eldivenle uygula. ya coderz başkan maddi durumdan sıkıntın yok ne diye uraşyosn böyle işlerle ve megiuarse adam gibi yıkayp kurutup versinler. uraşma. __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
bence elemanıda al gid mege sonra megdeki elemanı izlesin... bide videoya çeksin sonra uygulamaya geçir ...
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Meg'e arabayı götür yıkattır parlattır fotoğraf çektir buraya koy bizde görelim
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
koray abi genellikle HEp böyle yapardı
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: focus tdci ghia 109hp 240nm
|
anladım, aracı her yerde yıkatmamak lazım.
__________________________________ History; 96 corolla 1.6gli 114hp+ 98 civic 1.6ies 120hp+ 00 civic 1.4is 90hp+ 07 focus 1.6tdci 109hp... |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
beyaz aracı en güzel gösteren şeylerden ilki temiz olmasıdır. verniksiz opak beyazsa özellikle çok çabuk kirlenir ve kremsi bi rengi olur boyanın. polisaj ile bi kes temizletip parlatıp güzelce o şekilde kalmasını sağlamak olmalı bakım. yani cila. Ayda 1 cila boyanın bembeyaz ve sürekli parlak kalmasını sağlar, daha geç kirlenmesini ve kirlendiğinde kolay temizlenmesini sağlar. yapıcaksan böyle yap derim.
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] I ♥ My Primera!!! |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: B18 swap Coupe Civic
|
Chemical Guys Butter Wet Wax ise yarar mi?
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: B18 swap Coupe Civic
|
![]() edit: buldum tesekkurler Son Düzenleyen kickbuttowski; 04-11-2011 19:38. |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
Boya koruma hizmeti Bende ürün mevcut ama sen yurtdışındasın, yurt dışından alacağın için, Meguiar's, Autoglym, Collinite, Insta Finish, Poorboy's, Dodo Juice, ValetPro, Einszett, Chemical Guys, Eurow, Lake, Kestrel, RainX - the best car care - Shinearama - Elite Car Care www.carwashnwax.com Car Care Products | Detailing Products | UK - Clean Your Car Waxamomo the place to buy all your car cleaning supplies. adresleri güvenilirdir, ben bizzat alışveriş yapmıştım. Buralardan temin edebilirsin. |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
ben bunun sonucunu gördüm gercekten beyazda cok etkili
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 20:04 ::::

ben böle ıslak görünüm istiyorum sizin tavsiyeleriniz nelerdir? neler uygulamalıyım???

anladım, aracı her yerde yıkatmamak lazım.