|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: dublex subaru
|
Selamlar
Aracım kırmızı ve uzerınde olan harelerden kurtulmak ıstıyorum ve el ıle uygulanan urunlerde kendımı tatmın etmekten baska bırsey yapmadıgımı anlayınca gittim mankina aldım attlas sonra gittim meg in polish pedini aldım yanlıs hatırlamıyorsam altında w800 ogle bırsey yazıyordu elımde zaten meg swırlx vardı bugun aracımın kaputuna uyguladım zarar vermemek adında 2nci seviyelerinde yaptım uygulamayı fakat ıstedıgım sonucu alamadm ben yok etmek ıstıyorum buda bıraz mastrbasyon oldu gıbı geldi Youtube da meg ın vıdeolarını ızledıgımde daha derın hareler ıcın ultımate compound daha az ve seyrek olanlar ıcın swırlx ı onerıyolar sımdı ne yapmam lazım nerden hangı urunu almam lazım bu harelerden kurtulmak ıcın yardım edersenız sevınırım __________________________________ Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: subaru gc8/sti
|
imprezawrc ile irtibata gec derim
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: subaru outback 2.0D
|
Paşam swirlx 7/12, scratchx2.0 8/12 aşındırıcıya sahip ürünlerdir. W8000'de 8 inch ürün olduğundan aracının üzerinde çoğu yerde baklava tepsisi gibi olur. O pad ile aracına düzgün şekilde polish, finish...vs yapman çok zor olur. Makina yüksek devirde panelde hoplar, zıplar, sen sinir yaparsın makinayı tutacağım derken makina ile boyada iz yaparsın, sonra tekrar dön başa.
Şimdi öncelikle 8 inchten daha küçük pad alman lazım. 6.5 inch tavan ve kaputta iş görür, 5.5inch ise yan panellerde seni yormadan çizik gidermeni sağlar. Bende 5.5inch pad kalmadı, 6.5inch var. Hare gidermek içinde ürün var. İstersen müsait bir günde önce aracının boya durumuna bakarız, sonra spot test yaparız. Sonrada uygun ürün kombinasyonu ile kendin devamını getirirsin.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: dublex subaru
|
Cok tesekkur ederim efendim araba daha pasta olmadi sadece uzerindeki boya tozlari vs gitsin diye yapildi yalandan birsey bence hic yapilmasaydi daha iyidi emmelerden dolayi adam gibi zimparalanip yapilmasi lazim onun icinde bekliyorm iyoce ne cikiyorsa ciksin diye neyse sen ne zaman musaitsin abi
__________________________________ Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
bensiz olmaz bensız olmazzzz
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
|
|