|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 2001 Clio RS
|
Malüm bugün hava güzel, tatil fln bu yüzden gidip arabamın radyatör suyunu temizlemek istiyorum. Bunun için radyatörün alt girişini söküp içindeki suyu akıtıp 3-4 sefer temiz su gelene kadar doldur boşalt yapacağım. sonrasında ise yaklaşık 4 lt hazır su koyup 3lt civarında antifreeze koyacağım.
buraya kadar başka önerileriniz de varsa bilgi almak isterim. ayrıca motor blogundaki su kanallarının temizlenmesi için; "SpeedFlush Radyatör Temizleyici" diye bi ürün var. bu ne kadar işe yarar kullananlar var mıdır? motora herhangi bir zararı var mı? bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Radyatör temizleyici hakkında bir bilgim yok ama ben de sizin gibi yapardım.
Hatta imkanınız varsa tazikli su ile yapın. Radyatöre de içme suyu koyar 3 lt'de yeni nesil antifrizi boşaltırdım. Hortumları da kontrol eder gözüme eski gelenleri değiştirirdim. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
mobilin antifreeze ini aldım ama radyatör suyunu boşaltmaya fırsat olmadı. haftaya halledecez bakalım artık. bu arada bende şu ürünü başka bir konu açıp araştırayım.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ef
|
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
teşekkürler.
|
|