|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Arkadaşlar diğer renklerinde stoğa girmesinle birlikte, size geniş çağlı uygulama ve görünüm fotoğrafları koymaya çalışacağım. Aksi takdirde altından kalkılacak gibi değil
![]() Komple beyaza kaplanmış bir otomobil. ![]() ![]() ![]() Komple siyaha kaplanmış bir otomobil ![]() ![]() Motor içi beyaza boyanmış araç ![]()
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. Son Düzenleyen TaGo; 14-11-2011 11:30. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: r53 mcs
|
Çok iyi olmuş
__________________________________ C R M performance E C U fast |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Bu arada ilk araç S4 13 kutu ile boyanmış. Motor içi için 1 kutu kullanılmış.
Tamamı sprey kutu ile boyanmıştır vede amator kişiler tarafından. __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Resimlere basınca büyümesi gerekmiyor mu ?
basınca hızlıresim anasayfası çıkıyor...
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Bende çok sinir oldum ya bu işe. Cücük gibi resimler ve basınca resim büyümüo
en güzeli imageschack galiba __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
tarkan abi bi kutu ile 4 tane 16' jant boyanabilirmi ?
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Boyanır kardeşim, ama yetiremeyende var o yüzden söz konusu jantsa ben herzaman 2 tane alınmasından yanayım.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
kutularım gelsin aracın siyah kısımlarını komple yeniden boyuyacagım eger uygulamayı begenirsem komple aracıda boyamayı düşünüyorum
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Volvo S40
|
Plastidip nerelerden temin edebiliriz fiyatı ne kadardır istediğimiz renk seçeneklerine erişebiliyormuyuz? teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
plastidip; siyah-beyaz-kırmızı-sarı-mavi ve şeffaf şuan stoklarda bulunmakta.
plasti-dip.com sitesinden ürünleri tedarik edebiliyorsunuz. __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: B18 swap Coupe Civic
|
ben gitarimi boyadim en son surekli kullanilan yuzeylerde malesef kalici degil.. araclardanda muhtemelen ilk kapi taraflarindan sokulmeye baslayacak..
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Belki zayıf kat atıldığı için soyulma olabilir. Çünkü direksyon kaplayıp 7-8 aydır hali hazırda kullanan var.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: cigerliREXS
|
resimler bende açmıyo yaa biri başka ni şekilde koyar mı
__________________________________ Pro Stock GARAGE ec 813 rexs rodaj bitti ......... |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: corolla e15 & sierra
|
siyah değilde şöyle fümesi olsa çok iyi olucaktı bende jantlara gireişmeyi düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Golf MK3 1.6 Sport
|
ben jantları boyıyalı 6-7 ay oldu hala hiç bir sıkıntı yok ama 15 inç janta 2 kutu gitti baya sağlam olmuştur
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
evet yurt içinden bi ton alan oldu onlarında fotolarını bekliyoruz.
Bu arada erh Erhan kardeşimin satılık olan Corsa C side içi komple plastidiptir resimlerinden inceleyiniz
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
başkanım bunu istediğimiz zaman nasıl çıkartıyoruz? kalıntı bırakıyormu? bi kaç tr den uygulayan araç varmı fotoları v.s?
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
İstediğin an sıyırıp alıodun uyguladığın yüzeyden. Kalıntı kalmıyor.
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
üstadım parlak siyah varmı hemen sipariş veriyim çok sevdimmmmm bunu ben uygulama nasıl oluyor gerçekden bilmediğimden soruyorum
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 20:04 ::::

basınca hızlıresim anasayfası çıkıyor...