|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: subaru outback 2.0D
|
IPA sıktıktan sonra çıkan dumanlara dikkat!!! |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: yok
|
Pad dandirik sanırım çok kalitesiz duruyor ve ürünü düzgün uygulayamıyor.
Paylaşım için sağol hakan abi
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ben aslımda yoğum.
|
ipa için kalıntıları temizler falan deniyor merak ettim biraz araştırdım. cildi tahriş edebilirmiş ve çeşitli karışım oranları var. uygulamaya başlamadan önce mi sonra mı uygulanır biraz bilgi alabilir miyiz hocam.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
cam cızıklerını alırmı bu ?
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
Sorunuzu tam olarak anlamadım. IPA'dan mı bahsediyorsunuz?
Camdaki çizikleri elle gidermek mümkün değildir. Yapı marketlerde sonax'ın sadece makina ile uygulanabilen bir ürünü var. Diş macunu kabı gibi bir kabı var, profiline serisindendir. İçeriğinde cerium oxide vardır; ve sadece makina ile cut pad veya cam için özel mf padler ile kullanıldığında işe yarıyor. Cam cilası olarak satılan ürünler ancak derinlemesine temizlik yapar, çizik almaz. Bir başka konuda, cama boyada kullandığınız pastayıda sürebilirsiniz ama bu işlem cerium oxide içeren cam pastasına oranla çok hafif kalacağı gibi işlem süreside uzayabilir. Özellike ön camda çizik giderme işlemi yaparken çok dikkatli olmak lazım; arada bir yüzeyin sıcaklığını elle kontrol edip oda sıcaklığında suyu cama püskürtmek gerekir. Videoda görüldüğü gibi camda çizik giderme esnasında sıcaklık çok yükselebilir. Eğer arada bir camı soğutmazsanız bu seferde özellikle ön cam lamine olduğundan camın dağılmasını engelleyen formu yakmak kaçınılmaz olacaktır. -yıkama-kil-çizik giderme(pasta)-yeniden yıkama-ipa-cila (sealant veya wax) İpa daha çok nano uygulanacaksa kullanılıyor. Neden, çünkü ipa ile pastanın ardından ne kadar silsenizde yüzeyde yağlı bir tabaka kalabilir. Yıkama ilede bu tabakadan kurtulmak mümkün olmayabiliyor. O yüzden de ipa ile yüzeyde kalan yağlı tabaka ve kalıntılar rahatça temizlenir ve cila için geriye tertemiz yağsız bir yüzey bırakır. Ben genelde cila ve ipa kullanacağım zaman eldiven kullanıyorum. Yapı marketlerden bir kutu plastik eldiven alırsınız rahat ederseniz. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: Astra H 1.3 - Era 1.5
|
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: FD6
|
i want it!
Camlarıma ilgi göster arabama ilgi gösterrrr
__________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
imprezawrc
yıllar önce yaz dönemi ön cama ufak bi sticker yapıştırdım 3-4 ay aldı sökünce hologram şeklinde kaldı camda güneşli havalarda çok belli oluyor aslında güzel duruyor ama onu nasıl bi ürünle çıkartırım ???Göki,ZD |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
Kil varsa kille deneyebilirsin, hafif bir pasta deneyebilirsin, sirke deneyebilirsin, atas valler deneyebilirsin. Reçine sökücü deneyebilirsin. IPA deneyebilirsin. Müdür, gözümden kaçmış mesajın, telde görüştüğümüz gibi, makinayı fabrika çıkış haline getireceğim
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: FD6
|
tamam işte patron sensin napıyorsan yap sen zamanı geri sar benim için
![]() sonra zırt pırt cila falan yapamam ben öyle zamanım yok.. bittikten sonra elime reçete verme şunu şunu yapacaksın bundan sonra diye.. yağını suyunu eksik etme bin arabaya o parlar devamlı de bu replikleri istiyorum
__________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
![]() diğer ürünleri bi deniyim olmazsa kalsın öyle alıştım onla yaşamaya
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
Bende atas valler hariç herşey var Bir ürün illaki çıkartır diye düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
![]() ben bi bakayım beceremezsem marş bastıgım zaman rahatsız ederim mutlaka
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Mercedes C200k,BMW e46,e90,Freelander II
|
Bu arada videodaki pedde sorun yok uygulayamıyormuş gibi görünmesinin sebebi makinenın orbıtal olmasıdır.
__________________________________ SAMPIYON GALATASARAY |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 323
|
Duman yani sıktıgı şey buharlaşıyo e tabi o kadar polisaj yaptı haliyle ısındı cam
__________________________________ MEGUIAR’S profesyonel ürünleri satış noktası, DURUSOY İzmit/Gölcük Sanayi Satılık Mazda 323 sedan 1994 model. Naturally Aspirated |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 20:05 ::::

güneşli havalarda çok belli oluyor aslında güzel duruyor ama onu nasıl bi ürünle çıkartırım ???