|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: r53 mcs
|
Arkadaslar aracım siyah colonite 915 oneriyolar nerden bulur temin ederim başka ürün önermezseniz sewinirim arabama 2 yıkamada 15 17 günde bir nxt yapıyorum zaten colonite 915 i çok anlatan oldu o yüzden denemek istiyorum birde kullanımı nasıl olmalı yikayip sildikten sonra nxt üstüne colonite mı yardımcı olursanız sevinirim
__________________________________ C R M performance E C U fast |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
ben glaze + nxt + collinte 915 atıyorm gokhan
bulabileceğin ilk aklıma gelen perpa daki erdem boya geldi arkadaşlarda fikirler sunucakdır bulacağn yer için. collinte sürmesi silmesi uğraştırıcı ama bunlara değicek güzel bi ürün ![]() silme için bezin yoksa anılkarakaya nın sattıgı sarı bol tüylü wax silme bezindende almanı öneririm. __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Kanka birde fiyatları nedir acaba bilgin var mı ?
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
net değilim fiyat olarak ama 60-65 arası bişeydi. eğer indirim bindirim bişi yoksa.
araştırıp yazıcam sana 70 olmus COLLİNİTE 915 WAX* *360ML**DÜNYACA ÜNLÜ BOYA KORUMA**, fiyat 70 TL/ad., ŞİŞLİ edit: daha uygun belki satan birileri vardır. bide gokhan 1 araba için 915 cok fazla 2 ortak girip alabilrsn yakınında koyu renk aracı olan varsa yoksa bu ömürlük olur düzgün kullanımda.
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Kanka 3 tane koyü aracımız var 2 siyah 1 fume
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
serkanda söylemiş gerçi piyasada en uygun erdem boyadan bulabilirsin biraz evvel dükkandaydım
gelirsen eğer bir çayımı içmeye beklerim
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
gökhan fümede iş yaparmı tam bilmiyorm ama siyahda bordoda cok etkili oluyor
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Seko collinate pek renk seçmiyor bnm gri bmwde bile fark vardı tabi bir siyah kadar patlama yok ama genel anlamda sanırım beyaz hariç her renkte bir kıpırdanma yapıyor,tahminimce fümedede yapıcaktır.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
bide senin sürdüğün coll 915 miydi? bunların farklı kodları vardı.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
collinite 476s var bende işe yarıyor gerçekten uzun süreli korumada sağlıyor ama nxt ye alışanlar için uygulaması biraz zahmetli oluyor
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Nxt üstüne 915 yapmayı dusnuyorum Serkan'ın yardımıyla nasıl yapılacağını çözdüm zaten su an aracımın pasta ve cilasi yeni yapıldı bu hafta üzerine nxt atıp son kat Olarakta 915 yapmayı düşünüyorum
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
banada öğretin yaw nasıl olduğunu bi kere yaptım silene kadar canım çıktı bi önceliği inceliği varsa paylaşın
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
incelik olarak yavuz abi alttan okuyo biliyosa yazar imprezawrc hakan abide bişiler söliyebilir cok incelik bilmiyom ama tek söliceğim cok bekletmeyin
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: subaru outback 2.0D
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
yeni bişi daha öğrendm fazla abanmamak lazımmıs
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: FASTEST 207 RC with Stock Turbo :)
|
Arkadaşlar NXT üstüne collinite atmanızın manası yok ..
Neden ? 1-Biri 915 (içeriğinde doğal carnabua olan bir wax) 2-NXT (içeriği tamamen kimyasal olan bir sealant-kimyasal wax) Yani ikisi de aynı amaçla kullanılıyorlar sadece yapıları farklı. Eğer 915 altına bir şey sürmek istiyorsunuz ki - burada glazeler devreye giriyor. Glaze nedir ? Ekstra parlaklık sağlamak için wax veya sealant öncesi uygulanan bir üründür. Özellikle koyu renklerde ekstra bir parlaklık verir. Dikkat edilmesi gereken bir başka husus uygulanan waxa veya polishe göre glaze seçimi yapılmalıdır. Önerebileceğim glazeler ;PoorBoy's BlackHole Glaze ,Poorboys wet mirror finish glaze vb.. Son Düzenleyen Antalyalogy; 30-11-2011 15:46. |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: ben aslımda yoğum.
|
Autobrite cherry glaze (plastik aksama ve cama da kullanılabiliyor) |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Çok çok az bir miktar ürünü panele komple yedirip kuruduğunda tebeşir tozu haline geldiğinde silmek lazım, fazla sürüldüğünde hem silmesi zorlaşıyor hemde panelde kalıyor sökmek için üstüne tekrar atmak gerekir, ben sıvı colli kullanıyorum biraz daha zahmetli katı olandan ama çok güzel bir ürün, ayrıca koyu yada açık renk farkını katıdada sıvıdada ayıramadım o biraz psikolojik geliyor bana, uygulama kolaylığı açısından katı colli öneririm.
ayrıca özgür abinin söylediklerine katılıyorum, glaze yaptıktan sonra colli atıp koruma altına alıyorsunuz, her yıkama sonrası uqd tarzı bir ürünle kalıcılığının ve parlaklığın ömrünü uzatabilirsiniz, colli üstüne nxt atmak colliyi aradan çıkarmak demek
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. Son Düzenleyen YavuzNaz; 30-11-2011 15:52. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
Coloniti aldık bakalım yarın elimizde olur inşallah şimdi bide glaze mı çıktı basımıza
yandık herhalde bütün gece cilala parlat yapicaz glaze önerileriniz bulabilicegim yerler yada satanlar
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 20:05 ::::

yoksa bu ömürlük olur düzgün kullanımda.