|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: subaru outback 2.0D
|
Evet efendim sepet efendim, geçenlerde dayanamadım kaşıntı tuttu toplamda 10 küsür lt şampuan stoğum olmasına rağmen birde stjarnagloss red snö aldım ve acele denedim.
Foam lance ile deneyecektim ama onu tak bunu sök bu soğukta daral geldi bende el pompasına yeterli seviyede red snö koyup üzerinede su ekledim.Önerilen 1/5'ti ama ben 1/10 yaptım. Aracımda 1 haftalık kir vardı. Gri renkli araçta fotoğraflardan kirler çok belli olmuyor ama harbiden leş gibiydi. Neyse buz gibi soğuk havada el pompası ile bir güzel red snö'yu aracıma püskürttüm Önerilen yerine daha bol sulandırmama ve sabırsızlığımdan yeteri kadar beklemeden basınçlı suyu basmama rağmen ortalıkta kir mir kalmadı. Chemical guys citrus wash ve glossworkz'ten sonra bunu da favorim ilan ettim Bu arada ürüne ulaşabileceğiniz link Stjrnagloss Red Sn pH-Neutral Foam (473ml) - Shinearama Carproducts testi StjarnaGloss Red Sno pH-Neutral Snow Foam Ahanda fotolar ![]() ![]() ![]() ![]() Aslında fotoğrafta istediğim gibi kırmızıyı yakalayamadım, resmen fotoğraf banyo edilen kırmızı ampullü odaya girmiş gibi her yer kırmızıya döndü. Kırmızının fazlalığı nedeniyle gözlerim kamaştı diyebilirim. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
Update
Pompalı el spreyi ile stjarnagloss uygulanırsa nasıl görüntü çıkar sorusunun cevabı aşağıdaki videoda. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Focus
|
bunu uygulamanızdaki amaç nedir acaba
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
kiri uğraştırmadan söküyor anladığım kadarıylann
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
geçen hafta yaptığım cila zaten böyle bir köpük olmadığından yalan oldu
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
TechTurkey
Otomobil: STI,Picanto
|
yalniz hem etrafi hem adamin ustunu basini mahvedebilir..
bu renk o konuda tehlikeli __________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Astra H 1.3 - Era 1.5
|
pompalı el spreyi elektrik bağlantısı olmadan mı kullanılıyor?
http://www.hepsiburada.com/Liste/mod...oryId=20035759 Son Düzenleyen <<buğra>>; 20-03-2012 13:44. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
TechTurkey
|
Evet eski su tabancalari gibi, pompaliyorsun havayi sIKIstiriyorsun, sonra ufak bir basincla puskurtuyor
__________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Mini GP - BMW E93 320d - Yamaha R6
|
bunu nerden alabiliriz peki?
__________________________________ PSN: ZGRERN www.MINIciyiz.biz
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
TechTurkey
|
shinerama.co.uk olmasi lazim
__________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: FN2
|
bu ürün trde varmı buna muadil başka bi ürün önerirmisiniz bunu uyguladktan sonra illa tabancaylamı yıkamak lazım bahçe hortumuyla yıkasak yeterli olurmu acaba paylaşım için teşekkürler bu arada.
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
TR'de buna muadil Atas'ın ürünleri olabilir. |
|