Dibim düştü 41 kere maşallah![]()
Hakan abiyi ikna edebilirseniz tek gececegim kisidir bu iste.
Hakan Tekiner.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Yunus otodan fiyat aldim komple boyatmamami onerdiler aracin arkası kaymak gibi bende gocuk sihirbazina gidip ezikleri duzeltip sadece önden 3 parcayi boyatayim dedim fakat gocuk gideren iki yerden ufak ezikler icin fiyat aldim şok oldum cok fena fiyatlar istiyorlar ne yapacagimi bilemedim.
Komple boyatsam degeri dusecek gocukcuye versem butcemi cok sarsacak garajimda yok araba sokakda kaliyor ne yapacagim bilemedim
Gocukculer kafayi yemis resmen fiyat anlayislari kaporta isciligi+boya+boyandiginda olusacak deger kaybi seklinde.
- AOS-
otoparkın yoksa hıc bosuna boyatıp masraf yapma sen temız yapacaksın gelecek cocugun bırı ıstemeden yada bırı ısteyerek cızecek aracı. yınede temız olmasını ıstıyorsan fazla masraf yapmadan hallet derım.
Boyalı araç için göçük düzeltme yapabilecek biryer önerebilir misiniz? 1 cm çapında göçükler mevcut taş izi gibi
Merhabalar,
Avrupa yakası şart değilse, burada konuşulan fiyatlardan çok daha az bir fiyata Kartal Oto Sanayide işçiliğine kefil olabileceğim bir usta var.
Kendim asla boyalı araca binmem-eziklik-çizikli binerim yinede boyatmam ancak Hürriyet Usta boyar ise fark edilmiyor bile.
Benim gibi orjinal takıntısı olan birisi için bile işçiliği muazzam
kendisi 30 senelik araç boyacısı, gözün kapalı teslim edebilirsin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)