|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Astra GTC
|
Arkadaşlar internette araştırdım ancak bulamadım. Aracım mat kaplama ve kaplama öncesi birkaç yer göçük nedeniyle macunlanmış ... Kaplamayı sökersem macunu kazıyıp pasta cila ile eski haline getirebilirmiyim acaba ? Macunun sökülme ihtimali varmı? Yoksa boyatcakmıyız mecburen ...
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Bir arabaya sahip değilseniz Yok olarak Belirtiniz
|
kaplamayla beraber boyada kalkarsa zaten macuna yapılabilecek bişey yok mecbur boya.macunu kazırsanız bu sefer yüzeyin düzgünlüğü bozulacak ayrıca yine boya gerekecek
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Araçta boya yok orjinal boyası sadece göçük kısımda macun var dolayısıyla boyanın sökülme şansı yok kaplama sökerken... macun kazınırmı kazımakla çıkar mı merak ettiğim konu bu
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Clio Cup
|
Macun bir şeklide sökülebilir çünkü çatlama falan yaptığında dökülür genelde. Ancak yinede boyatmanız gerekir o kısmı.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
boya gerekebılır
kaplamanın bu yonunu hıc sevmıyorum |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Cordoba Power
|
Adı üstünde kaplama
kolay gelsin zor soru? |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
kazasız aracı kaplama yüzünden boyatmak hoş değil ama yapacak bişey yok .... sökünce mecburen boyatacağız anlaşılan
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Abiye 458 İTALİA - Freelander II - W124 500 arıyorum
|
Bir tane küçük tüp al ucuna pürmüz tak onunla kapalı sıcak bir mekanda tek tek sökeceğin parçanın önce bir ucunu dışarı al sonra güzelce o parçayı komle ısıt ve sürekli aynı yere doğru çek anlattığım şekilde sökersen tüm araba 2 saatini almaz aksi halde 8 saat falan uğraşırsın ayrıca göçükteki macun çıkmaz sac da kalır boyacına git ufak ufak zımparayla kısa sürede onuda halleder bir pasta cila attırırsın sorunun çözülmüş olur boyatmana falan gerek yok sonuçta göçüğe macun çekmeden önce zımparalayıp sacı ortaya çıkartmadılar herhalde.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
MAXXCAR Araç Kaplama sitemizin sponsoru...Sponsorlar kısmından iletişim bilgilerine ulaşıp birebir onlardan yardım alabilirsiniz...
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: Abiye 458 İTALİA - Freelander II - W124 500 arıyorum
|
Bu macunlu fotolar Anmelden | Facebook buda söküldükten sonraki hali Anmelden | Facebook |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Aracı çok samimi bir arkadaşımdan aldım açıkçası mat haliyle biraz daha kullanmak istiyorum ancak macun olduğunu almadan önce arkadaşım söyledi o kısım kafamı karıştıran bir nokta ... Zaten direk Maxxcar'a gideceğim çünkü aracımda orada kaplandı hatta linkteki http://www.techturkey.com/forum/maxx...mat-siyah.html
benim aracım ... Resimler içinde çok teşekkür ederim bu kadar beklemiyordum macun temizleme işinide mi maxxcar yaptı acaba ... |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 1994
|
Eğer boyayı zımparaladılarsa biraz zor. Bitakım sökücüler yardımıyla belki çıkabilir ''yağ bazlı wd40 gibi'' ama eğer zımpara varsa zaten boya gerekir.
__________________________________ BMW'den Sorumlu Devlet Bakanı |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: loading..
|
macun en pis kirli zemine hatta betona bile iyi yapışır
maalesef sökerken zemini bozar ..