|
|
#1 | |||
![]() |
Selam
farlarımın içindeki yansıtıcı kısımda çıkmalar var, bunları nasıl restore edebilirim ? Var mıdır bir yöntemi ? farlarımın içi karardı çünkü..
__________________________________ Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: fk2 civic
|
bende merak ediyorum bu soruyu benim aracımda da sol farda diğerine göre sarılaşma mevcut neden olduğunu anlamadım bir türlü
megyy nin plastX isimli bir ürününü denedim ama hiç bi değişiklik olmadı.... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
benim bahsettigim sarılık degil ama içindeki yansıtıcı simlerin dökülmesi..
__________________________________ Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
ikinizin sölediği ayrı şeyler.integra için en güzel çözüm yeni bir far almak olur.diğer arkadasında farının asındırıcı kullanarak duzeltılmesı olur.
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
anladım bende de far sorunu olunca atladım algıda seçicilik hesabı
![]() farın aşındırıcı kullanarak düzeltilmesi tam olarak nası oluyor rıdvan açıklar mısın? |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
plastX uyguladım ama zımparalamadan da bi yararı olmuyo sanırım |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Sararmıs olan kısmı alan zaten zımpara...Zımpara olmadan o sararmıs kısımdan kurtulmanız mümkün değil...
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
sanki benim farlar içten buğu yapmış gibi sararmış duruyor.. dıştan çünkü uzun süre mıncıkladım far boyunca elime takılmadı bir şey çizik yada herhangi bir yapısal fark.. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Suana kadar farı sararıpta zımpara ciladan sonra parlamayan far kendi adıma görmedim...
Far üzerinde elle hissedebileceğiniz bir yapısal fark zaten bildiğim kadarıyla oluşmuyor... İçten sararma ihtimali varmıdır bilemiyorum malesef... __________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Jetta MKV
|
Farlar cam mı plastik mi ? Camsa zımpara cila vs. iş yapmaz diye biliyorum
Plastikse gıcır gıcır olma durumu sözkonusu da dıştan