|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: yok
|
Oncelıkle merabalar kışın cadır kullanıyordum cadırın altınada bır takım ortu ortuyordum yanlız bı kac sefer arabanın uzerınde beyaz lekeler kalmaya basladı daha sonra cadır kullanmayı bıraktım pasta cıla boya koruma derkn cok az gorunur hale geldı ama 2 gun once kuş pislemiş arabanın uzerıne hemde cok fena her tarafa yıkadıktan sonra yıne cadır lekelerı gıbı ızler kaldır araba kırmızı ve bu lekeler cok moral bozucu bunları nasıl cıkarabılırım
not: meguaır's boya koruma cıla cızık gıderıcı cbs pasta bunlarla bır takımını alabılıyorum ama aracın uc kısımlarına gıremeyıorum kesın cozum baska ne olabılır ılgılenen herkese cok tesekkur ederım ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Son Düzenleyen efef; 17-05-2011 21:58. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: CITROEN C4
|
eğer lekeler tavanda ise carbon kaplat
__________________________________ IMPOSSIBLE IS NOTHING
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: garaj 106 gti,günlük skoda favorit
|
gaz yağını deneyebilirsiniz.
__________________________________ Erkay Peugeot Siz Arena'da Galibiyeti Kutlarsiniz, Biz Kadiköy'de ŞAMPİYONLUGU! |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: bugün var yarın yok
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
TechTurkey
Otomobil: STI,Picanto
|
sevgili kullanıcını, daha önce de cila için açtığın konuyu iki kez car care bölümüne taşıdım.
lütfen böyle konuları sohbete açma __________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
yaw arkadas bılmeyen lutfen yorum yapmasın artık su konuda bı sıkıntı oouo gazyagı cıkartır tamam gazyagının cıkarıcagı lekeler var ama boyadakı cılayı pastayıda cıkartıyor .bıgun bırı uyugulama yaptırıcak sonra bole bı konu acıcak es kaza bırı gazyagı dıcek ardından tum uygulama bosa gıdıcek bu onerılerden dolayı bırakın artık gazyagını 4 lıtre gazyagı alıcagına bıraz daha para ekleyıp arac ıcın uretılmıs kımyasal kullanabılırsınız.
not.kus lekesı olmussa onun cıkması cok zor __________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
not.kus lekesı olmussa onun cıkması cok zor[/QUOTE]
çadırında bıraktıgı ızler var cılayla pek cıkmadı gorunur bı sekılde duruyor |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: insignia 1.6 turbo vs ds3
|
çadırında bıraktıgı ızler var cılayla pek cıkmadı gorunur bı sekılde duruyor[/QUOTE]
eğer kuş pisliğinden olan bi problem ise bu leke degıldır kuş pıslıgı asit ıcerır buda boya ve vernıkte yakma yapar kı buda pasta cıla yada car care urunlerı ıle gıderılecek bırşey degıldır bunun sebebıde olmayan bışeyı var edemezsınız yaktıgı yer asitın yok olur ve bunun tek caresı vernık uygulaması yapmak yada vernıklı degılse arac boyatmak. __________________________________ ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM YUNUS EMRE |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Fotolar eklenmiştir kurtarın beni bu lekelerden
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
__________________________________ Erkay Peugeot Siz Arena'da Galibiyeti Kutlarsiniz, Biz Kadiköy'de ŞAMPİYONLUGU! |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
gaz yağı boya/vernik üzerindeki tüm koruyucu tabakayı alır çünkü. bu arada fotolardan göründüğü kadarıyla kuş lekesine benziyorlar, eğer öyleyse çaresi yok boyatmaktan başka. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
düzgün sölesin o zaman hocam.ben gayet düzgün yardımcı olmak babında cvp verdim.ki ben siyah arabamda leke çıkarmakta kullandım gaz yağını hiç bir problem çıkmadı.saygılarr..
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
lekelerın cogu araba cadırlıyken yagmur yagdı sonra acamadım cadırı uzerınde kurudu lekelerın cogu boyle oldu
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
TechTurkey
Otomobil: STI,Picanto
|
sorun vernikte ise , kuş pisliğinden kaynaklandı sanıyorum
ince bir pasta sürebilirsin kesmezse çok çok ince zımpara ( >2000) kullanıp üstüne ağır pasta uygulamalısın (elin yatkın değilse aman diyim) __________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: subaru outback 2.0D
|
Sanırım bu lekeler brandadan kaynaklanıyor, benzer lekeler bir arkadaşımın aracında vardı, orta aşındırıcı ile lekeleri gidermiştim.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |