|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 99 Impreza GT, 92 Tempra SX, 06 Grande Punto
|
Yağmurların durması ve sonunda Mete abinin boş bir gününü yakalamam sonucunda uzun süredir istediğim uygulamayı sonunda yaptım. Sonuçlardan gerek ben, gerek Mete abi son derece memnun kaldık. Hatta hiçbir şeyi beğenmeyen boyacılar bile uzun incelemeler sonucunda çok güzel olmuş dediler
Umarım siz de beğenirsiniz.Araç Ankara Overboost'un sahibi Mete Çakan'ın aracı. Komple forged motorlu, TD05 16g turbolu, yazılımlı, 300-350 HP civarı güç üreten, ufak ve hafif bir yol canavarı. GDB kasa STI siyahı rengi var (siyah, altında altın sedefli). Araç şimdiye kadar hiç uygulama görmediği için boya dairesel çizik ve RDS bakımından zengindi. Uygulama sonrası bir çok panelde %100, bazı panellerde %95 civarı düzelme sağladım. Wax olarak Mete abinin isteği üzerine daha uzun ömürlü olan Collinite 915 değil, şov waxı olan Victoria Concours Wax kullandım. Fotoğraflardan bazıları iPhone 4, bazıları Canon fotoğraf makinasıyla çekilmiştir. Kullanılan Malzemeler: 1) Meguiar's NXT Şampuan 2) Bilt Hamber Beyaz Güçlü Kil 3) Menzerna Intensive Polish 4) Menzerna Power Gloss (S100) 5) Meguiar's M80 Speed Glaze 6) Chemical Guy's EZ Creme Glaze 7) Victoria Wax Paint Cleaner 8) Victoria Concours Wax 9) Bilimum Cutting, Polishing, Finishing ped, mikrofiber bez, Meguiar's elle uygulama pedi, Sonus Mikrofiber uygulama pedi. Çiziklerin durumu (bu fotoğraflar iPhone 4 ile çekilmiştir. Fotoğraf makinasıyla hala çiziklere adam gibi odaklanmayı başaramıyorum). ![]() ![]() ![]() Cutting pad ile tek vuruş Menzerna Intensive Polish'ten sonra 50/50 (henüz speed glaze uygulanmadı, hologram olması bu sebepten): ![]() ![]() ![]() ![]() Meguiar's M80 ve refinement sürecinden sonra: ![]() ![]() ![]() Final Fotoğrafları (devamında gündüz ve fotoğraf makinasıyla çekilenler var): ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artistik fotoğraflar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mete abi ve aracı ![]() Ve motorun yakından fotoğrafı. Herhangi bir temizlik işlemi yapılmadı. Merak edenler için koyuyorum ![]()
Son Düzenleyen dhamamcioglu; 29-05-2011 02:23. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Clio rs
|
Emeklernize sağlık
Kil uygulaması pek çok kişi birişe yaramıyor desede bende uygulamıştım Sonuç bence mükemmeldi |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
Elinize sağlık çok güzel olmuş ama araç daha da güzel
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
Bu arada işlem ne kadar sürüyor,belki Ankara'ya gelince yaptırabilirim, Ücret konusunda da ö.m. alabilirim
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Çizik durumuna, boya sertliğine göre 8 saat civarı sürüyor. Yani sabah 9-10 gibi başlarsam en geç akşam 6-7 arası teslim edebiliyorum. ö.m gönderdim
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
hadi itiraf edin krom kaplama yaptınız değilmi araca
![]() maş. ellerinize saglık çok başarılı çok güzel olmuş
__________________________________ AŞK'lar Hep 3 Harflidir... GTI-VTI-STI ![]() Murat Ç. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
gayet başarili olmuş darisi başimiza inşallah
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: SUBARU 01' WRX + 99' FORESTER TURBO / HONDA SCOOTER
|
deniz ellerine sağlık, çok güzel olmuş.
müsayit bir zamanda benim araç içinde bir reçete yazıver
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
MaşAllah..
Benim merak ettiğim araç o hale gelene kadar nerdeydin
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: nissan navaRa & 106 gti
|
süpper olmuş bee maşşallah elinize sağlık
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Focus
|
söylenecek birşey bırakmamışsınız tebrikler
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
Herkese teşekkürler
![]() Valla araç yeni yeni yollara çıkıyor. Çok büyük özenle hazırlandı. E haliyle 1-2 sene boyunca durmadan yeni parçalar eklenen, kurcalanan ve garajda yatan bir araç tozdan dolayı çok çiziliyor. Garaja gelip tozlu aracın üzerinde elini gezdiren, dayanan, sürtüne sürtüne geçen insan sayısı da fazla olunca artık rengi siyah değil griye dönmeye başlıyor. Şu an bildiğim kadarıyla herhangi bir montaj işi kalmadı. Sadece yazılımı yeniden yapılacak. Eskisi kadar çok çizileceğini zannetmiyorum artık
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: SUBARU 01' WRX + 99' FORESTER TURBO / HONDA SCOOTER
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
masallah kanka ellerine saglık
![]() sen parlat ben fotolayım
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: garaj 106 gti,günlük skoda favorit
|
maşallah mete ustanın aracına.siyah başka duruyo be 106 da
__________________________________ Erkay Peugeot Siz Arena'da Galibiyeti Kutlarsiniz, Biz Kadiköy'de ŞAMPİYONLUGU! |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Maşaallah çok güzel sonuç almışsınız. elinize sağlık.
__________________________________ 'Songür Garage Team' - 'Utku SELAMOGLU' |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
Herkese teşekkürler
![]() Ahmet, Mete abiye söyledim zaten. Fotoğraf falan çektirmeden haberim olsun, ufak kusursuzlukları varsa halledeyim diye
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: yok
|
Maşallah.Dün detailingturkey'de görmüştüm.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |