|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Leon Cupra
|
arkadaşlar bilindiği üzere aracımızda en iyi parlaklığı çiziksiz bir yüzey elde edip güzel bir finishle tamamlamak.peki denediğiniz veya en fazla parlaklığı yakaladığınız finish pastası nedir?
Meguiars 205 denedim gayet güzel.Menzerna serisiden sadece 203s denemiştim oda fena değildi.menzernanın 106fa 85re5 gibi ürünleri denemedim. Memnun kaldığınız,çok iyi parlaklık veren finish ürünlerini paylaşırsanız sevinirim. Genel olarak insanlarda aracı cila ila mükemmel parlaklığa ulaştırma düşüncesi var.Ancak asıl parlaklıgın düzgün bir polisajdan sonra geleceği kesin.O nedenle böle bu konu açtım. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 99 Impreza GT, 92 Tempra SX, 06 Grande Punto
|
Meguiar's #80 şu sıralar favorim. Hemen kurumuyor. Kullanımı, silmesi son derece kolay. Finish i mükemmel. Menzerna'nın finishing polishleri de yabancı forumlarda baya övgü alıyor. Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla da bu övgüleri hak ediyor. #80 bittikten sonra Menzerna'yı deneyeceğim. Ancak Speed Glaze her koleksiyonda olması gereken olmazsa olmazlar arasında.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
bn meg 105-85-82-205 asındırıcılarının fınıshınden memnunum.
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
menzerna 85re5 bence çok iyi finish konusunda yağlı olduğu içinde uzun süre kullanıma imkan tanıyor
__________________________________ hayat arabamla 2011 mil. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
TechTurkey
Otomobil: STI,Picanto
|
ince olarak farecla g10..
__________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|