|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Corsa Sport
|
Merhaba arkadaşlar,
Aracımı yıkasamda, yıkatsamda bir süre sonra araçtan önce tavan kirleniyor. Tavan komple siyah yarısı cam geri kalan kısım plastik desem değil sac desem değil Araç corsa sport. Aracım gri oldugundan belki kiri geç belli ediyor diyeceksiniz ama tavan çok çabuk tozlanıyor gözlemlediğim kadarıyla buna ne önerirsiniz?Şampuan yada başka birşey bununla alakalı yardımıma dokunurmu, ve aracı cilalıyoruz ediyoruzda bu tavanın cam harici kalan kısmına birşey yapmalımıdır yoksa temiz tutalım yetermi, önerilerinizi bekliyorum
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: dci
|
cam tavana ben sonax'ın sprey hızlı cilasından kullanıyorum , bir miktar daha uzun süre idare edebiliyor
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Focus
|
sürekli silmeye ne dersin
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
toza çağre yok benimki komple siyah benim halim düşün
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Allah kolaylık versin valla
Ama şöyle bişey var bu tavanın sende bılırsın cam olmayan kısımlarını temızlemek ölüm illakli iz oluyor. Cam olan yere sık camsili sil geç onda sıkıntı yok ama diğer kısımlar öyle değil çizilebilir diye düşünüyorum. Boyanın gene çaresi var bas pastayı yada dolguyu gider çiziği ama tavanın öyle bir durumu yok galiba ![]() Daha önce koyu renk aracım vardı arabayı yıkatır çıkıp bişiler atıştırır giyinirdim eski evde cadde üstü indiğimde toz birikmiş olurdu kafayı yerdim İyiki şimdiki arabam gri en azından kirliyken gözüme batmıyor Hakkatten kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#7 | ||
![]() |
![]() |
||
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Peki hiç tavana makine vurdunmu diye sorsam. Aşındırıcı değilde acaba ag srp falan o ufak hareleri giderirmi ???
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
profesyonel uygulma yapmırmıştım , daha sonra 66 ,nxt,fk1000p hep yapıyordum sıkıntı çıkmıyodu hiç son 2 aydır boşladım yeniden uygulama yaptırcağım için bu aralar kılcakllar baya fazlalaştı tavanda, faydalı olur elbette
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Bizdede siyah corsa var. Cilayı atıp gezmek şart yoksa ertesi gün hiç yıkanmamış gibi oluyo.
bende bu aralar dirty style takılıyorum. Yakında arabaya baştan aşşağı bi giricem makinayla. Siyah zor iş.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 206 RG
|
Benim arabamın tavanı da komple cam, ben de senin gibi bu konuda feci takıntılıydım.. Baktım olacak gibi degil, artık ekstradan hiç bişey yapmıyorum.. Hava çok çok güzel olursa siliyorum sadece..
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: yok
|
tek sorun toz ise body duster iş görecektir.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: subaru outback 2.0D
|
Her yıkama sonrasında anti static özellikli QD kullanmanızı tavsiye ederim en azından aracınız daha geç toz çekecek.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: hangini yazsam daha zengin gösterir acaba?
|
cam tavanim olsun tozlu olsun senlemi yasicak toza care yok cam tavan yagmurda guzel olur ondada toz olmaz fazla kafaya takmamak lazim
__________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
Sonaxın hızlı cilasını aman aman
denemeyin yarım saat sonra dünyanın tozunu toplar
__________________________________ .
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 20:55 ::::

Araç corsa sport. Aracım gri oldugundan belki kiri geç belli ediyor diyeceksiniz ama tavan çok çabuk tozlanıyor gözlemlediğim kadarıyla buna ne önerirsiniz?Şampuan yada başka birşey bununla alakalı yardımıma dokunurmu, ve aracı cilalıyoruz ediyoruzda bu tavanın cam harici kalan kısmına birşey yapmalımıdır yoksa temiz tutalım yetermi, önerilerinizi bekliyorum 

) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar