|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: VW
|
Dikkatli bakınca ön kaputta güneş nedenıyle oluşan kötü görüntü ve kapılardaki çizikler hiç hoşuma gitmiyor bunu nasıl gidere bilirim bu arada arabanın hiç bir yerınde boya yok ve boyatmaya sıcak bakmıyorum . boyatmadan pasta ,cila, kil v.b gibi uygulamalarla giderilebilir mi ?deneyımlerınızı önerilerinizi paylaşırsanız sevınırım .
[IMG] [/IMG][IMG] [/IMG][IMG] [/IMG]![]() [IMG] [/IMG]
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Opel Corsa D GSI
|
tamonlar sonradan boyalı sanırım. siyah gozuken yerlere rotus yada yeniden boyatmaktan başka çare yok.
yanlız kaputunda orjinal boyasında olduğunu sanmıyorum. ya kaputu duzgun boyayamamışlar yada lokal boya atmışlar. başka vw gibi sert boyalı bir aracın 5-6 sene içersinde verniğinin atması mümkün değil. güzel bir aşındırıcı malzeme(m105,g3) ve yün pad ile komple geçip, arkasından 205, glaze ve wax uygulanırsa epey toparlanır. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
en temiz boyanınca oluyor
aracımda ufak tefek birsuru yapılıcak yer vardı bende en son dayanamadım tatile giderken arabayı servise bıraktım tavan-on kaput ve bagaj hariç komple boyandı ok gibi oldu uğraşmaya değmezmiş
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
elimizden geldiğince orjınallını bozmadan bıseyler yapmak istiyorum bıde sorun oluyor kabut olunca satarken cok sorun oluyo kaza mı yaptı falanda fılanda tabıkı son çare servıste boyanması olucak umarım boyanmaya gerek kalmaz
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
aradığımı buldum sanırım
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Opel Corsa D GSI
|
kayıtlarda gozukmuyor olabilir ama belki kaputa tepeden birşey falan düşmüştür sonradan boyanmıştır..
vag grubunun boyaları çok sert ben 2002+ hiç bir vw de vernik atması gormedim. o yuzden ona ihtimal vermiyorum. Eğer boyalıysada zaten 1500-2000 kum zımpara + m105 + m205 ilaç olur. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: ek civic, mk5
|
bu konu ruudvan kardeşimin ilgi alanı ( hareli köyün polisajcısı ) :d
__________________________________ kambersiz alman olmaz
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
kaputa hidrolik dokulmus olabılır yada sprey boyayla boyamıslar.boyanın uzerınde baska bı katman var solma ıse polısajla cıkar resımlerden gordugum kadarıyla ama yakından belkı farklı duruodur.
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Ae101 96 GLİ
|
video yu izledim dehşete kapıldım
bizim araba'da da böyle çizikler ve boya atmaları var babam arabayı boyatmayı düşünüyordu bu yüzden. şimdi malzemelerin listesini çıkaracam maliyeti ne kadar olur bilen biri yazabilir mi ve ayrıa bu işlemi sadece polisaj makinesiyle mi yapmak gerekiyor. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
videolara cok aldanma her boya okadar duzelmez .ki 105 bile cızık bırakmıs vıdeoda bellı oluyo opak sıyah en cok parlıcak renk.malzemelerın ıcıne gırersen yarı boya parası verırsın.
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: Ae101 96 GLİ
|
aracın rengi turkuaz |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
bu işi için dediginiz gibi kum zımpara +m105+m205le buyuk bır bölumun hatta tamanının giderilcegı gözukuyo fakat bu işlemi kendımız yapabılırmıyız sadece zimpara kısmında tedırgının fazla asındırırmıyız yanlıslıklla zarar verırmıyız yada bır kaporta boya ustasına gösterım sadece uzerındekı katmanın cıkacagını vernınıgn kazınması gerektıgını anlatım allaha emanet ettım ustanın ne yapacagını izlemek olucak .oto yıkamacılar boya koruma yapan yerler yapabılırmı acaba bu işlemı Tanıdık usta falan yok cevremde eskı tecrubeler var o yuzden guvenıcek bırını bulmak kolay olmayacak |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: cigerliREXS
|
hiç ugraşma direkt raty style yap
__________________________________ Pro Stock GARAGE ec 813 rexs rodaj bitti ......... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
TechTurkey
Otomobil: STI,Picanto
|
bu konunun yeri sohbet değil arkadaşlar
__________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|