|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Golf MK3 1.6 Sport
|
Forumu plasti dip i ararken buldum üye oldum tarkan abiyle iletişime geçip aldım e burda uygulamayı paylaşmazsak olmaz tabii
![]() Jantlar ve araçtaki plastik çıtalarıda boyamak için 2 kutu almıştım ama beceriksizliğimden olsa gerek 2 kutu anca jantlara yetti ![]() Bazı resimlerde mat bazı resimlerde parlak görünmesinin sebebi kurumadan önce içindeki çözücüden olsa gerek parlak gözükmesi. İlk 2 jant pek iyi olmadı ama daha sonra neyi nasıl yapmamam gerektiğini öğrendiğim için iyi oldu ![]() Arkadaşlar benim gözlemlediğim kadarıyla ürünün kapağını açtığınız gibi janta sıkmayın köpük gibi birşey çıkıyor plasti dipden önce dokuyu bozuyor. Boşluğa sıkın bir süre ardından boyanın geldiğini gördüğünüzde çok yakından olmamak kaydıyla dağıtarak sıkın. İlk katı çok ince yarı saydam gibi atın o kuruduktan sonra ikinciyi atın o zaman gerçekten güzel oluyor buyrun buda resimler... ![]() ![]() ![]()
Son Düzenleyen Onamdar; 06-09-2011 11:05. Sebep: güncelleme |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Ae101 96 GLİ
|
Güzel olmuş elinize sağlık sanki orijinal gibi durmuş. peki atmalar var mı boya da ??
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
güzel olmuş valla ellerinize sağlık
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
2 gün önce uyguladım şu an için yok ama elimle şöyle bir yokladım pek çıkıcak gibi değil 2 kat attığım için olabilir
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Bendensin, çıtalarıda hallederiz
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
yarın 6 gibi müsait olursan uğrarım abi yanına
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Buyur gel ayıp ediyon.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
Plasti dip ile diyelimki tamponumuzun siyah bölümünü boyadık sonradan parlatmak için kullanacağımız köpük vb. kimyasallar boyalı yüzeye zarar verir mi?
__________________________________ .
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
bende bugün ufaktan bi denedim arabanın motorunu söktüğüm için uğraşamadım ama fena güzel malzeme yaa
elimi kolumu kapladım sonra soydum o kadar eğlenceli
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
Tarkan sende bunu özellikle belirt istersen alan arkadaşlara yararlı bir bilgi
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
Şaka bi yana lastik ve plastiğin etkilenmediği hiçbir malzemeden muhtemel plastidip te etkilenmeyecektir.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: AP 015 sedan Vtec-Evo L300-skoda pickup-şahin görünümLü doğan:)
|
güzel olmuş ama yıkama tabancası bunu çıkartırmı? çok yakından tutmasak bile..
__________________________________ Sıradanız ama.. Ön Sıradan... |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Yıkama tabancası hiçbir şekilde bunu çıkaramaz dostum. Yalnız uygulama yaparken tampon kenarında değilde biraz içerisine doğru kaçırırsanız garantiye almış olursunuz.
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
aynen yıkama tabancasının bir sıkıntı yaratıcağını sanmıyorum şöylede bir durum var nemli bir bezle bile temizliyebiliyorsunuz pek kir tutmuyor
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Suzuki
|
Çok güzel olmuş, eline sağlık.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: FORD CONNECT
|
aslında jantlarımız sürtmeden dolayı kötü hale geliyor şeffaf ile boyasak sonucta jantta 1.2 kat oldugu ıcın cızılme derdini ortadan biraz kaldırmıs oluruz dip kalkarsa oraya rütuş yap tm
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Uygulamanın üzerinden yaklaşık 1000 km kullandım ne durumda olduğunu paylaşayım dedim
Resimlerde tozlu biraz hem tozlu nasıl gözüktüğünüde merak edenler vardır. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
Hayır hayır olamaz, mutlaka sökülmüş olmalıydı
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: M 1,2,3,4,5
|
yaklaşık en az 3-4 aydır kullanıyorum bende jantlarımda
henüz atma patlama cortlama çizilme vs vs olmadı çok güzel bir icat yakında söküp beyaza kaplıcam
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|