|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
evet arkadaşlar koku manyagı olan ben yeni öneriler arıyorum
şuan arabadam Car freshener usa ın coconut asılı 2 tane glade mangolu var bide arada sarp kar çiceği kokusu sizin bunlar dışında tavsiye edebileceğiniz ev yapımı veya satılan koku varmı californie stens aldım falan kesmedi açıkcası tavsiyelerini bekliyorum |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
tütün kolanyası ve vanılya karıştırabılırsın.
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
glade falan okadar kimyasalin araba icinde olmasi mantikli gelmedi bana.. __________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
+1
kesinlikle içine birazda karanfil attırırsanz felaket derecede keskin olur. __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Opel Corsa D GSI
|
california scents in hangi kokusunu denediniz?
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: sedan VTI
|
tofaş kokusunun üstüne tanımam
bu glade kavunlular varya çok kötü yaw acayip ağır.hangi arabaya o denk geliyor birde niyeyse.bezdirdi artık. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Grande Punto
|
Kokuyu burnuna sok bence
nasil kullaaniyorsun bilmiyorum ama koku ihtiyacin fransizlar gibi galiba arabanin icini guzelce bir temizle bence kullandigin kokular daha bir iseyarar olucaktir...
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
bence alışkanlığını terketmeye çalış.kokunun da mı bağımlısı oluyormuş.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Yok
|
valla kavunlu air wick i tek geçerim
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
arabaya 3-4 kutu santa barbara ac koy, o da kesmiyorsa arabanin icine benzin dok, o kokar yeterince, daha ne yapabilirsin ki
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: hangini yazsam daha zengin gösterir acaba?
|
durum vahim...
allah yardımcın olsun inşallah zehirlenmezsin __________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Daha zamanı var.
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: 98 Sedan Vti - FJK (Sold)
|
![]() Elbise konusunda haklısın. Benim samimi bir arkadaşımda öyle. Muhakkak koklayıp t-shirt'ünü fln giyiyor. Değişik bi alışkanlık
__________________________________ "ÖFE" Photography FJK'ing (Sold) Gönül Otomotiv Mekanik Garaj |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: TDCİ
|
Sıfır kokusu üstüne tanımam.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
elbiseyi koklayıp giymekle bu bir değilki koklarsın öyle giyersin durmadan koklamazsın ya
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
TechTurkey
|
araba kokuları kanserojendir. normalde arabanın kendi plastik kokusu bile kaliteli bir araç değilse ısınıca güneş altında koku yayar. bu koku arabaya binince hemen camlar açılıp atılmalıdır. düşün uzun yol yapıyosun devamlı. arabanın içinde bu plasktik kokusunu ii havanladırılmayan bi arabada isek ve plastik malzeme kalitesi de ii değilse soluyoruz sonunda ölüyoruz kanser olup. ama diğer taraftan bide bu kötü kokuları bastırmak için araba parfumu kullanıyoruz. ölüm hızı 2 katına çıkıyor. araba mis kokuyor diip camlarında açmıyoruz dışardan toz vs girmesin diye. benim düşüncem şehir içi trafikte değilsek hep ii havanldırma yapmak şehir içinde ise az havalandırıp dışardaki eksoz gazlarından olabildiğinde kaçmaktır.
kanser kaçınılmaz. __________________________________ utku selamoğlu |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: TT 2.0 TFSI Revo
|
california scents buble gum denen kokuya bir gün bile dayanamadım çöpe attım. araba sıcağı yiğip içi kaynayınca berbat bi koku sardı, 2 haftada çıkmadı kokusu. aynı şekilde new car kokusuda etkisi bitince leş gibi kokmaya başladı. bidaha hayatta koymam aracıma.
En iyisi aracı güzelce temizleyip sonaxın yada meg in koku gidericisini sıkmak öyle kullanmak __________________________________ TTFSI ll34 EL 4466ll |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 21:00 ::::

nasil kullaaniyorsun bilmiyorum ama koku ihtiyacin fransizlar gibi galiba arabanin icini guzelce bir temizle bence kullandigin kokular daha bir iseyarar olucaktir...

) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar