|
|
#1 | |||
![]() |
amway loc nasıl olur gögüs dahil kapı plastiklerini silicem
arac baya kırlı sole solıyım 1 senedır sanayıde yagın pasın ıcınde kapı plastikleri gogus filan alayına girisicem loc zarar verirmi ozellıkle goguse ? loc zarar verıyorsa baska urun onerırmısınız zarar vermıyorsa loc kullandıktan sonra parlaklık ıcın baska urun kullanmalımıyım ? __________________________________ fuck love , i need a car (:
|
|||
|
|
|
|
|
#2 | |
![]()
Otomobil: Golf 6 TDI
|
LOC'un sulandırılma oranı önemli zarar vermez.
Yoğun kirlerde 1/5 normal kullanımda 1/10 oranda sulandırılmış Meguiars APC genel kullanımda başarılı diyebilirim LOC'u ben pek sevemedim. __________________________________
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
atas vinet die bı urun daha varmıs
loc apc vinet arasından hangısını secmelıyım
__________________________________ fuck love , i need a car (:
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: yok
|
Atas'ı tek geçerim.İç mekan temizliğinde daha iyi olduğunu sanmam(ha elbette vardırda onlarda yabancı amcalarda bol şokomelli)
AG VRC de iyidir. Auto glym vinyl&rubber care apc sadece ismini satıyor he tamam iyi temizliyor orası ayrı ama bence atas |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
apc den şaşma
|
|
|
|
|
|
#6 | ||
![]()
|
Ayrıca forumlarda millet çatur çutur torpidoya oraya buraya Vinet APC vs tarzı ürünler kullanıyorlar. Bu tarz ürünler her yıkamada temizlikte kullanılmaz aşındırıcıdırlar çünkü. Normal araç yıkama veya aylık temizliklerde standart bakım ürünleri Bakınız; Sonax Xtreme Torpido Mat Sprey vb. kullanmak gerekir. __________________________________
|
||
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: Pure White
|
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Hiçbirini bulamazsanız yapımarketlerden vs kolayca alabileceğiniz sonaxı deneyebilirsiniz.
Diş fırçası ile fırçalayıp bez ile temizlendikten sonra : ![]()
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Astra H 1.3 - Era 1.5
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
Az sulandırmışsınız sanırım APC de sulandırma ve uygulama çok önemli malesef çünkü gayet güçlü bir temizleyici.
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Abi bendeki az miktar ürün duruyorsa getiriyim istersen.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: II cetV adnoH
|
valla gecen hepsiburadadan toplu sipariş gecerken sonaxın seffaf şişede olan iç mekan temizleyicisini aldım bide bulaşık süngeri aldım baya işe yarıyor gibi ama temizlendikten sonra sanki psikolojik midir nedir eskisinden daha cok toz yapışıyor hissi yarattı bende
__________________________________ Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
apc temizleyıcı oldugundan yıllarca arabanın çeşitli aksamlarına yapışan kiri pası temizler temizleyıncede kuruyunca ufaktan tortu bırakır bu tortuda nemlı bezle cıkar temızlemek ıstıyorsan bunu yapmak zorundasın ama tozunu alıyım dıosan amator kullanııc ıcın nemlı bez ıyıdır.
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
atas vinet
atas plak2 yle girisicem yarın bakalım __________________________________ fuck love , i need a car (:
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
apc loc falan uğraşma hiç , hızlı ve kolay şekilde tertemiz yapmak istiyorsan bunu öneriyorum
Hepsiburada.com : Macota Roby İç Döşeme Yenileyici,Temizleyici Köpük 500 Ml.+(100ml hediyeli) 0418210 | Oto Aksesuar benim kapı içleri komple plastik,a sutunu ve kemer kısmı krem rengi plastik ve heryer kapkaraydı bunu sıkıp 10saniye bekleyip nemli bezle sildim pırıl pırıl oldu ki 1hafta önce loc ile çok daha fazla uğraşıp temizliyememiştim __________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
__________________________________ fuck love , i need a car (:
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
bauhasus tekzen gibi yerlere bak eğer acil lazımsa , yoksa biraz bekle hb'den al tavsiye ediyorum gözü kapalı
![]() ürün açıklamasına göre döşemede kullanılabilri yazıyor,tavandada kullanılır heralde ben döşemede denemedim daha __________________________________ ... |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|