|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 220-221
|
Arka camda film var şeffaf mı yapmışlar zamanında, rengi sola sola şeffaf mı olmuş anlamadım
Ama öyle bir çizik var ki üzerinde akşam arkadan bir ışık vurduğunda ışığı öyle bir dağıtıyor ki 'EF Civic Kullanıyorum Gözlerim Kapalı' mısraları dökülüyor dudaklarımdan Şimdi bu filmi söküyorum rezistansa zarar vermemeye çalışarak ama hep yapışkan izi kalıyor. Bu kalan yapışkan izleri rezistansa zarar vermeden nasıl çıkar?
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
benzin mazot vs kullan.yapışkanı çıkartır.
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Tİner benzin vs ne varsa elde kullan uğraşirim dersen cam sil bile oluyor
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
bu maddeleri kullanınca rezistansa birşey olur mu?
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Camsil sık bekle 2 dakka sonra tekrar sık ve plastik jilet tarzı parçalar var filmciler kullanır bu yöntemle hepsi çıkar
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: '93 200SX S13 - '95 Del Sol VTi EG2
|
ısıtarak sökmek de kolay oluyor. ben arka filmi öyle söktüm . yarısı çalışmıyordu rezistansın filmi sökmedne önce . söktükten sonra hepsi gitti rezistansın . ama en azından iz kalmadı
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
valla öyle bir illet olmuş ki filmi sökünce o yapışkandan bir koku çıkıyor 2 gün arabaya binemiyorum
![]() geçen elimde tinerli ufak bir üstübü vardı sürttüm nafile
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: '93 200SX S13 - '95 Del Sol VTi EG2
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
rezistanlarin kısa araliklardaki kopuklari için boya tarzi ilac var sürüp kuruttuktan sonra sorunsuzca calişiyor aklinda bulunsun
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
geçen hepsiburada comda gördüm onu ya oje gibi birşeydi
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Opel Astra
|
kolonya ile kolayca çıkıyor.
__________________________________ Custom Electronic Projects
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Kasabılancam...
Cif al... O bulaşık süngerlerinin sarı tarafıyla nazikçe ovala ...Çizilmiyo bir şey olmuyo merak etme.. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Turbo sohc teg;)
|
aynı durum bende de var ya arka camdaki şeffaf film beni deli ediyor motion blur olmuş resmen ama sökemiyorum ısıtıp deneme fırsatım olmadı birtürlü
__________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: ' 93 Doğan SL
|
biz sıcak suyla çıkarmıştık filmleri.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 2.0R, Corsa cdtı
|
yapışkanlar wd 40 ile silince çıkıyor
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Bizim Terrano'dan filmleri söktük kalan izleri 3 paket kolonyalı mendille sildim camlar Afyon Mermeri gibi pırıl pırıl oldu.
Kasap git en yakın Aspavacı'dan kolonyalı mendil arakla giriş cama
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
![]() yöntemlerin hepsini deneyeceğim müsait bir zamanda iftardan sonra
|
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 21:01 ::::

Ama öyle bir çizik var ki üzerinde akşam arkadan bir ışık vurduğunda ışığı öyle bir dağıtıyor ki 'EF Civic Kullanıyorum Gözlerim Kapalı' mısraları dökülüyor dudaklarımdan
Şimdi bu filmi söküyorum rezistansa zarar vermemeye çalışarak ama hep yapışkan izi kalıyor. Bu kalan yapışkan izleri rezistansa zarar vermeden nasıl çıkar?