|
|
#1 | |||
![]() |
Arabayi yeni aldiğim zaman koltuklarini yıkatmiştim cok aşiri kirliydi baştan temizdi sonra kusma yapti ve şuan eski haline yakin bir kirlilik söz konusu koltuklarin arkasinda fermuar var bunlar döşemeyi sökmek için mi yani sökülüp camaşir makinasinda yıkanma şansi var mi auracleanmax elektrikli süpürge var onunla temizlesem cekim gücü cok yüksek döşemeye zarar verir mi ?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 307 OV PACK SW cam tavanlı kartal gibi
|
bence kusma yapacak kadar pis olan kısım sökulup yıkanamaz. en fazla ustundekı kumaş sokulebılır. sokulecegınden pek emın degılım gerçi. bendede kusma yapıyor sıldıkce kusuyor veniş kosla halı sampuanı favorımdır. kusma yapmaması ıcın sonax şart.
__________________________________ S'OZ FOCUS sold |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
sert tırnak fırçaları var onu alıosun 1 tane kosla halı şampuanı alıosun makıne ıcın .ondan sonra su ıle karıstırıp sprey şişeye koyuyorsun koslayı koltugun ustune sıkıp ıyıce cıtılıyorsun tırnak fırcasıyla ama ole yaptım 2 fırcaladım bıttı deıl arka koltugun alt kısmına 20 dakıkaknı harca mesela ardından ıslak kuru supurgeyle çekıyorsun bıttı gıttı.
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 5.2 V8
|
eski aracımı temizlettiğimde aynı şey başıma gelmişti
kusmayı süngerden yapıyo diye soylemişlerdi bana da çözüm bulamayınca deri yaptırmıştım koltukları |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
süngerle temizlediğinde lekeyi kumaşa iyice hapsediyorsun yani tam anlamıyla temizlenmiyor...
Halı fırcası gibi tırnaklı bir fırca var temizlik spreyini lekeli bölgeye sıktıktan sonra fırcayla üzerinden geçip iyice köpürtüyorsun ve makineyle cekiyorsun... Meguiars ta detaylıya girdiğimde benim koltuklar bu sekilde bir yöntemle temizlenmişti 1 yıl geçti kusma vs herhangi bir sorun yok hala tertemiz
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Konuyu actiktan sonra giriştim arabaya döşemeyi söktüm koltuk başliğini cıkartamadim uğraştim ettim olmadi sonra dedim bunlarin hepsini sökmek yıka tak gözüm yemedi
yarin sabahtan makina ile temizleyecem aldiğimizda tanitima gelen eleman bu tam onun işi demişti değilse kan cıkar
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Korsa STİ
|
iç temizlik çok zor bir konu tavsiyeler,tecrübeler çok değerli.
__________________________________ ıf ın doubt .flat out
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Valla bi hişimla başladim fotoraf vs cektim ama eklemekten bile tıksındım acikcasi inanilmaz bi eziyet benden önceki sahibi sadece kullanmiş arabayi temizlik vs görmemiş araç
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: before czt after picanto
|
arap sabunu kullananlar duymuştum ama ne derece etkili bilemiyorum
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Oto kuaförlerde koltuk yıkama makinası olanlar var 4 5 saat te temizleyip teslim ediyor benim evin karşısındaki 50 liraya yapıyor mesela
__________________________________ Techturkey Fan. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Mercedes W115
|
deri koltuklar için ne kullanıyorsunuz arkadaşlar ?
__________________________________ Havada F16 Karada S16 |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: subaru outback 2.0D
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Opel Insignia Turbo/Opel Astra Cdti
|
Sivi kosla mf bez , tavsiye uzerine denedim tavsiye ederim maliyeti 2tl bez 1 tl mis gibi sifir koltuklariniz olsun
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 5.2 V8
|
sanayiden saf su alıp kullanıyordum
deriyi de besliyordu |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: Opel Insignia Turbo/Opel Astra Cdti
|
ben bı zararı olcagını sanmıyorum olursada bana bahane olur derı yaptırmak ıcın
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
Saf su ile deri beslendiğini ilk defa okuyorum. Fazla su deri döşemeyi çatlatır, zarar verir. Saf suyun kullanım yeri deri döşeme beslemesi değildir.
Deri döşemeyi temizlemek için derinin rengini çıkartmayan ve çatlatmayan pH dengeli ürünler gerekir. Deriyi beslemek içinde gene tıpkı cildimize sürdüğümüz kremler gibi kremler gerekir. |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
Tavsiyem kumaşa ve deriye zarar vermeyen ürünler kullanmandır. Ama tercih senin tabi. |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |