|
|
#1 | |||
![]() |
aracımın içini komple yıkatmak istiyorum
ozellikle tavanı sunrooftan dolayı aşırı kirlendi oyle boyle değil ayrıca koltukları tum kumaş aksam kapı içlerini falan yıkatmak istiyorum bunu istabul avrupa yakasında duzgun yaptırabiliceğim neresi var ? birkaç yerde uygulamaları izledim sanırım içini komple yıkayıp aracı kapatıp içini havalandıran bir cihaza bağlayıp o şekilde kurumasını sağlıyorlar bunu çok ucuk fiyatlara kaçmadan hakkıyla yapıcak yer arıyorum fabrikadan çıktığı gibi olsun teşekkurler şimdiden
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
1 gununu ayırıp bunu kendınde yapabılırsın onur bu işlem için cok buyuk para ısterler sök tak felan kendın yap ben komple içini söktüm yıkadım sıldım kuruttum atas vınetlede temızledım guzel oldu koltukları baska yerde temızletırsın bırde tavanı dıger plastık aksamları kendınde yapabılırsın
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Benimde tam boyle bir konu acmak gibi niyetim vardi, takipteyim
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: yok
|
Abi elinin altında sulu süpürge varsa bu iş sana sanırım 30 liraya falan çıkar
Dışarıda bu fiyata yapıcak yer çok zor. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
ya hiç vaktim yok şoyle meguars falan 200tl ye yaparsa veriyim yapsın çok fazla sokulcek birşey yok sanırım direk araç ustunde yapıyorlar herşeyi
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
pıslık zaten plastık aksamın altında
ustundekını temızleseler neolur
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
altında pek birşey olduğunu sanmıyorum araca hep tek bindim çoğu zaman kapalı yerde duruyor
benim derdim tavan doşemeleri koltuk doşemeleri kapı içlerindeki doşemeler
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: OPEL ama kalbimde HONDA
|
arkadaşlar bende arabanın taban halısı,koltuk,tavan temziliğini yapıcam.elimde ıslak kuru halı yıkama makınası var.ama kımyasal olarak ne kullanayım? ve nasıl yapayım.yardım edersenız sevınırım
__________________________________ [SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: Varbişi :)
|
ama şu kadarını söyleyim çok ince işçilik yaptıklarından sabah 9 da versen ikindi vakti anca alırsın. ismi izzet bizzat kendi yapıyor zaten işçiliğide 0534 353 18 06 (siyah megane rs i olan gökhan dersen tanır) __________________________________ Şehitlerimizi unutma! Unutturma! |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: BMW E34 5.20i
|
halını ve kaplamanın altında derken metaldemi kir var ??
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |