|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Student Spec.
|
Captiva aracımızın krem rengi deri koltukları bayağı bir kirlendi.
Şu ürünü almak istiyorum ancak yinede bir bilene sormak lazım. Linkteki ürün nasıldır veya hangi ürünü tavsiye edersiniz ? Gold Class Rich Leather Deri Temizleyici/Koruyucu Jel Gold Class Rich Leather Deri Temizleyici/Koruyucu Jel 400ml. - Deri Bakımı Videodaki gibi mikrofiber bezle mi veya kulaktan dolma sıcak su vs. vs. ile mi uygulama yapmalıyım ? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
atas vinet kullan bırde fırcala gecırıyor
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: S3 8P
|
ben linktekini kullanıyorum çok memnunum benimde sarı deri etkisini daha iyi görebiliyorsun videodaki gibi bezle siliyorum yanlız ilk aldığımda bikere deriye sürdüm kremi kısa sure bekledikten sonra izi kalıyor deride oyüzden beze sürüp yapmak daha uygun
![]() Gold Class |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Student Spec.
|
Siparişi verdik hayırlısı
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
bende krem renkli deri için öneri bekliyorum
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: subaru outback 2.0D
|
Hem kullandığımdan hemde kullanlardan güzel geri dönüşler aldığımdan chemical guys e vitaminli deri besleme kremi ve chemical guys pH dengeli deri temizleyici. İkisi ayrı üründür. E vitaminli kremi direksiyonada sürüyorum, yapış yapış bir his vermiyor.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
nerden edinebiliyoruz ürünleri?
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
fiyat alabilirmiyim?
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: B16A2_White One
|
Ben de CR-V var. Deri döşemesinin rengi kirden gri renkti aldığımda çok araştırdım ve buharlı temizleme bile yaptım işe aramadı. En sonunda bir tavsiye üzerine sıvı arab sabununu denedim. Döşemenin rengi bez miş
Tamamen döşemeyi aşındırmadan tertemiz yapıyor. Uygulama ise söyle: Nemli mikrofiber bez üzerine az miktarda sıvı arap sabunu dökülür, deri döşeme güzelce silinir. Döşemedeki kirin hemen beze geçtiğini göreceksin arkadaşım. Temizleme işlemi bitince de nemli temiz bir mikrofiber bezle güzelce döşemeyi sileceksin. Bu işlemler sonucunda da derinin ömrünü uzatmak için ben Sonax ın deriyi hem temizleyen hemde besleyen sütünü sürüyorum.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
ben kendi aracimda gliptone kullaniyorum cok memnunum temizleyicisi ve bakimurununu
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |