|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: sattık arıyoruz..
|
Arkadaslar her hafta gıdıp aracımı yıkatacak bi güvendiğim bildiği yer yok batıkent yada dikmen çevresinde meguiars sonax vs her türlü yer olabilir sonax yada ismi duyulmus fimalar var biliyorum ama cogu dandik bi şekilde yıkayıp gönderiyo sadece istediğim aracın içine bindiğinde o temizlik kokusu ve yıkandıktan sonra aracın su akacak yerlere hava tutup silen ve süngerli yıkama yapan bi yer arıyorum kendi bu işi yapan yada çok tavsiye eden biri varsa tavsiyeleri bekliyorum
__________________________________ JC900 mk1 HGT VER10 mk2 HGT DJ890 3.18is Coupe |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: fiat
|
ivedik detailing care, geçen hafta kıvoyla gttim, tesadüf üstadım vts power ahmette ordaydı. tavsiye ederim....
__________________________________ farkı yaratan ayrıntılardır... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: sattık arıyoruz..
|
arkadaşım söylüyodu ama bu cumartesi pasta cila atma dersi verme muahbbeti varmıs dukkan kapalı olacakmış diye duydum
__________________________________ JC900 mk1 HGT VER10 mk2 HGT DJ890 3.18is Coupe |
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
Otomobil: fio emo 95ps
|
İki kere Ceyhun Atıf Kansu'daki Dr.Vinyl'e detaylı temizlik yaptırmıştım. Birkaç kere de vinyl ve sigara yanığı tamiri yaptırmıştım. Memnun kalmıştım. Düzenli yıkama yaptırmıyorum, hızlı yıkamaları hakkında fazla bilgim yok. Ama güzergahına uygun, deneyebilirsin.
__________________________________ “ Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better. ” Samuel Beckett |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: loading..
|
ivedik detailing garage senin ilacın
__________________________________ piston garage |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Kara Tren (Greenpeace) CUPRA :)
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: GP Esseesse
|
detailing garage-bestekar meguiars