1000 devirden 4500 devire kadar calisiyor 6 kademeli.. 2 yilda garantisi var
gucude 1010W mis
Printable View
valla bende makine almayı düşünüyorum...makita bakmıştım fiyat baya fazlaydı..yılda 2 kere kılcal çizikleri alsam yeter..
Hakan abi rica etsem bana srp için ped önerisinde bulunurmusun yada varsa senden alıyım?
Elimde 2 tane 2. El makita polisaj var fiyati biraz yuksek...
Einhell'i intratek getirio parca sikintisi yasamazsiniz ama attlas olsun performance tool olsun einhell olsun bunlari ayda yilda bir makineyi kullanacaklar alabilir... Fiyatlari uygun ve hepsinin servisi yedek parcasi mevcut makita flex gibi urunlerin yaninda hepsi tirt tabi orasi ayri :) bide cat marka olan var onun tutma sapi flex makita gibi daha kullanisli...
Bide bu egzantrik hareket yapan makineler tam ideal olmuyor cilasi, taslama gibi olanlar daha iyi sanki...
Valla internette hepsiburada.com, http://www.praktiker.com.tr'den alınabilir, diğerleri ne derece güvenilir vallahi bilmiyorum.
Bende einhell var, einhell ile daha sorun yaşamadım ama tabiki bende makitaya geçmek istiyorum, çünkü makita einhell gibi uzun kullanımlarda ısınmıyor, bayılmıyor. (2-3 kere makita kullanma şansım oldu, o tabiki başka bir dünya)
Demem o ki, hergün 1 araca uygulama yapacaksan, tabiki einhell ve türevlerini alma. Ama yok senede 10-20 kere kullanacaksan o zaman einhell ve türevleri fazlasıyla iş görür.
Aynı üründen bende var. Aldığımdan beri sadece 1 kere cihazı deneme amaçlı hızlı cila attım bununla onun dışında uygulama yapacak zamanım ve yerim olmadığından kullanamadım. Düşünürseniz 150tl ye satıyorum geçen sene alındı faturası kutusu yün pedi herşey içinde. http://www.sahibinden.com/ilan/is-ma...1628837/detay/
İlanı get ilana çevirerek taksit imkanıda sağlayabilirim. Yalnız %7lik sahibinden.com komisyonunu eklerim.
ATTLAS ATT 180P POLSAJ ATT 180 P
KL POLSAJ MAKNASI 1300W 180MM HDA1703
bu iki makinada aynı fiyat einhell ise daha ucuz hangisini almalıyım sizce
EINHELL BT-PO1100E POLSAJ MAKNES BT-PO1100E
buda einhell
Bendeki KL Polisaj 130TL ye düştü bilginize. Eksiği yok fazlası var yün bonesi de hediye sıfır ve garantili.
dip not olarak 5 tane kl polisajı ziebarta sattıydım adamlar hala kullanıyorlar sıkıntısız makine tavsiye ederim parçası bol