nerden aldınız acaba sakıncası yoksa söyleyebilirmisniz
Printable View
ATTLAS ATT 180 P POLİSAJ MAKİNASI - Hırdavat & Bahçe
buyrun burdan :D
Hangi uygulama pad i daha dayanıklı ve düzgün iş yapar? İstanbuldaki evin durumu polisaj için müsait istanbula geçince orda uygulama yaparım yav. Bende üzerinde gelen tabla var değiştirmeye gerek varmıdır ki?
ben cumartesi gece sipariş vermiştim. çarşamba günü elime ulaştı.
@acurol.
üstündeki tabla kaç mm tablanın üstünde yazar. 180mm ise fazla büyük küçüğü ile değiştirmelisin. benim öğrendiğim 125mm tabla ile 150mm ped kombinasyonu.(ped dışarı taşsın ki tabla boyaya değip çizmesin diye)
bunun pedini nerden bulucaz şimdi bide o dert bide cila falan almak lazımdır
detailing ürünleri satan yerlerde bulunur pedle tabla.
aşağıdaki üyeye pm atabilirsiniz kendisinde uygun fiyatlı ürünler olacaktı. ben kendisinden ürün alacaktım ama maddi ve zaman olarak müsait değilim şu an.Daha önce alışveriş yaptım tavsiye ederim.
http://www.techturkey.com/forum/memb...5-akifgul.html
nasıl ped almam gerekiyor ve kaç tane alıcam kalın ince vs diye ayrılıyormu bunlar
Padler kabaca şöyle sınıflandırılıyor.
Cut-polish-finish.
Birde börek tepsisi gibi yani 7inch ve ötesini eğer ki aracınız otobüs falan değilse sakın tercih etmeyin, makinaya hakim olamazsınız.
Ufak alanlar için 3.5 veya 4 inch boyutundaki padlerden edinmeniz lazım.
Tavan ve kaput için en fazla 6.5 inch idealdir.
Yan paneller için 5 - 5,5 inch'lik padler işinizi görecektir.
Tabi cut-polish-finish pedlerin elle uygulama yapmak için olan versiyonlarıda var. Onlardan da birer set edinmeniz lazım. Bu tip pedlerde makina ile giremeyeceğiniz kapı mandalını ve el çukurundaki çizikleri giderebilirsiniz. Tabi birde tamponda veya kapı direklerinde makina ile başka alanlara zarar vereceğiniz noktalarda elle uygulama pedleri imdadınıza koşar.
Özetle, bir set xyz ölçüde ped hiç yetmeyeceği gibi, ne yazık ki pedlerin yedeklerininde olması lazım (padler parçalanabilir, kirlenebilir...vs)
bende bugün attlas 180pl modelini aldım 165 tl ye geldi inşallah güzelce kullanacağım. carnabau wax meguiars ürününü arabaya uygulayacağım taktiği olan varmı acaba
Ustad dediklerinizden yola cikarak linkini verdigim urun EINHELL BT PO 1100E ye uygun olur mu?
Connecting site...
aslında ben de küçük bi makine istiyorum şarjlı falan olsa çok iyi olur.. hatayı affedicek prof. olmayan bi makina varmıdır ki :)
soru saçma oldu biraz :D
Valla takipteyim attlas 180 pl aldik ve guyel pedlerle bu isi halletmek isterim siy yeterki ped gosterin cila pedi felan