Zack kardeşimin bu 7-8 ayda kaçıncı arabası. Gelir dükkanıma plastidipini alır gider boyar gelir yeni araba alır gene boyar :D Adam benden daha yetenekli uygulama konusunda.
Printable View
Zack kardeşimin bu 7-8 ayda kaçıncı arabası. Gelir dükkanıma plastidipini alır gider boyar gelir yeni araba alır gene boyar :D Adam benden daha yetenekli uygulama konusunda.
Selamlar
Mavisini gümüş renkteki ayna kapaklarımda kullanmak istiyorum ama 3-4 ay sonra sökmem gerekiyor. Herhangi bir sıkıntı olmaz galiba videolara bakılırsa değil mi??
Birde böyle dış yüzeyler için uygulama esnasında zımpara primer vs birşey kullanmaıza gerek yok değil mi??
Direk yüzeye birkaç kat hainde sıkıyoruz..
Hiçbir primer ve zımpara işlemi uygulamayacaksınız. Direkt maskeleyip yüzeye sıkın. Canınız istediğindede gerekiosa tırnakla kaldırarak sökebilirsiniz.
Teşekkürler site üzerinden mi sipariş vereceğiz??
Birde sac jantlarımı neon maviye boyayacaktım ama plasti dip'le yapmayı düşünüyorum şimdi..
Sorum şöyle, jantları zamanında kendim gun metal rengine boyadım, plasti dip'i sökerken üstündeki boyayı alma ihtimali var mı??
Bugüne kadar plastidipe yapışan bişey görmedim :D Yani sökerken alttaki kaplamayı dahi almıyor. Sanmıorumki sizin boyanızı alabilsin. İnternet sitesindende sipariş verebilirsiniz işime gelir :D Orda biraz daha tuzlu ancak sadece teche özgü kampanya yapıorum. Burdan sipariş etmeniz yerinde olur sizin için.
Evet biraz pahalı geldi ondan sordum :)
Fiyatı göremedim pm'le mi atıyorsunuz ?
2 tane almak istiyorum.
Sagol tarkan abi, yakın zamanda gelicem, hatta cuma gelirim renk değişikliğine gidelim birazda :)
Teşekkürler abi çok sagol, uygulama kolay hiçbirşey yapmana gerek yok,sadece düzgünce maskelemek gerek.
Boyalı yüzeydede uygulayıp söktümde daha önce sorunsuzca, basınclı suda atma vesaire hiç olmadı ki ben hiçbir parcayı sökmeden ustune attım seninde dediğin gibi.
abi gögüslükteki çatlakları macunlayıp düzeltsek üzerine bundan atsak nasıl olur sence kartal aldım bugün bi tane her yeri ok gibi bi göğüslüğü falso onu adam edermiyim bunla acaba
Bence acunlama, plastidip 200gr lık al onu sür aralara. Mastarla sonrada tüm yüzeyi plastidip sprey ile geç. Daha iyi olur.
Şefaffı kalın atarsanız oldukça boya hatasını ve renk farkını kapatır, ancak genelde kullanım amacı direkt kaplama. Mesela elektrik devresinin yinede içeriğini görebilmek, dijital gösterge kapladıysanız ısı ve su izolasyonu sağlamak vs vs
http://img717.imageshack.us/img717/5...iplastidip.jpg
mavi rengi merak edenlere süpper bir örnek ;)
iiyiymiş mavinin rengi ,kapı içinin mavisi farklı mı ne ?
Yoooo abi aynı işte.
Çok iyi denk geldi bu tam da araç topladığım zamana,ancak gri renk olsaydı süper olurdu,iç kapı kollarına kullanacaktım nasıl olur sizce ?