az önce Quik Interior Detailer iç kısım temizleyici & Gold Class Rich Leather deri koruyu jel siparişi verdim ama mikro fiber bez stokta yokmuşstoga ne zaman girer yada nerden bulabilirim bilgisi olan varmı?
az önce Quik Interior Detailer iç kısım temizleyici & Gold Class Rich Leather deri koruyu jel siparişi verdim ama mikro fiber bez stokta yokmuşstoga ne zaman girer yada nerden bulabilirim bilgisi olan varmı?
w209 best!
İstanbul da meguiar''in bayisi bir arkadaşım var. Yıkama/Kurulama/Cila vs. tüm ürünleri ondan uygun fiyata almıştım. İsterseniz iletişim bilgilerini vereyim sorun. Elinde olanları gönderir.
Ben kullandım meguiarsın silme bezini ama bi süre sonra mikrofiber özelliğini kaybetti normal adi bezlerden farkı kalmadı :S
modacarın mikrofiber bezinden sipariş verdim hepsiburada.comdan 3.5tl bişeydi![]()
sadece aracın icini silmek icin kullanıcam takımı bozmayım diye meguiars istiyodum.bulana kadar onu eskitiriz artık![]()
w209 best!
bımden aldım ben yada kipadan 5 tanesı 2 tlve resmen gercek mıkrofıber bez
www.honda-tech.com