Bu hastalığın çözümü yok mudur abiler?
Bi de meg in gold class carnaubası nasıldır? colli yerine alınır mı?![]()
Bu hastalığın çözümü yok mudur abiler?
Bi de meg in gold class carnaubası nasıldır? colli yerine alınır mı?![]()
How to Wash and Detail Your Car - Part 1/2 - YouTube
şu videodaki gibi bir mağaza olsa ya. içinden çıkmazdım herhalde.
Her hafta yıkmacıma gidip arabayı yıkadıktan sonra, cam filmi çekilen kapalı mekana arabayı sokup cila atmaya başlayınca, adamlar bana delirmiş gözüyle bakıyor![]()
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
bende ugrasiyorum cizikler icin ama gitmiyor.. makinayi degistirmem gerek galiba compoud ped de yumusadi finishing gibi oldu zaten :/
bu harelerden bendede var, cozum yolu olarak kendim makinesiz ne yapmam ne uygulamam lazim ?
74 model sehpa...
Aracın boyasının sertliğine göre eğer sertse orta sert bir pasta üstüne glaze atılıp maskelenerek bu hare ve rds lerden kurtulabilirsin.
Eğitim seminer şeklinde bi organizasyon olursa bulunmak isterim arkadaşlar.Ya da uygulama yaparken bi öm gönderseniz bizler de ufaktan bi hastalık başlangıcı yapsak, bizim arabada da ufaktan var böyle çizikler
![]()
Instagram: mutusgarage
bende'de Detailing hastalağı var ne zaman markette yada internette Detailing ürünleri görsem hemen almak istiyorum ve bazılarınıda alıyorum fakat uygulama kısmında işi gerçeğe dökemiyoruzama sürekli yapmak istedğim birşey yani belli bir çizgide alışkanlık haline getirmek istiyorum
![]()
Hakan abiden aldığım wax ı laptop üstünde denedim. Sonuç laptop ayna gibi oldu.Sonra klavye tuş takımı etrafına can sıkıntısından maskeleme bandı ile kapladım. Fena olmadı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)