Abi sitelerini bulamadım. mekan adı dr vnly. Karabağlar ya da gaziemir caddesinde. Bi tane benzinligin sırasında. Bizim akrabaların yeri ve İzmirde sadece bu işe odaklı bundan prof mekan yok. git bi gör mekandaki aracları anlarsın zaten :)
Printable View
Abi sitelerini bulamadım. mekan adı dr vnly. Karabağlar ya da gaziemir caddesinde. Bi tane benzinligin sırasında. Bizim akrabaların yeri ve İzmirde sadece bu işe odaklı bundan prof mekan yok. git bi gör mekandaki aracları anlarsın zaten :)
Şükrü abinin işçiliği muazzamdır kullandığı malzemeler de iyidir fiyat konusundada baya uygundur .Arabanızı rahatlıkla emanet edebilirsiniz kendi malından çok çok daha özenli davranır boyumca kefilimdir.. :icon_tup:
05063291513 şükrü otuzbir
Hasta işi oto yıkama işini hakkıyla yapıyor diye biliyorum zaten bir kişi daha tavsiye etmiş facebookta grupları var yaptıkları işlerin fotoğrafları var inceleyebilirsiniz
tşkrler arkadaşlar ilginize.
3.sanayi joker car care .birmot un servis girişinin karsı sokagı. işinde uzman diğer arkadaslar gibi yinede seçim seninn :)
proservis'in yanında savaş abi var dizayn oto işçiliği kişiliği 10 numaradır.Megiuars ürünleri kullanır tavsiye ederim..
Tuncer kardeşim seçiminden sonra sonucu da belirtirsen bize de fikir olur..
tabi paylaşırım burda durumu. şu yağmurların bıraz kesilmesını beklıyorum.
2. sanayide ustam var, meguiars ürünleri kullanıyor fiyatı iyidir ve en son gtc yi yaptırdım komple çok memnun kalmıştım. Araba'da hareden geçilmiyordu , bir gram hare kalmadı.
şükrü iyidir gecen sene yaptırmısdım dost işi yapar tavsiye ederim
sukru abı kaca yapıyr fıyatlarıda yazın akrsılastıralım
tuncer hasta işi oto yıkama beğenmezsen para verme o kadar diyom
konu biraz eski ama şükrü abi gerçekten dost işi yapıyor. bide okadar rahat takıldımki kendi dükkanım olsa anca bukadar olur :D fiyatları güzel, muhabbet ve misafirperverlik on numara :)
Tuncer abi yaptırdın mı
İc dis detay temizlige baslandi eger ilgilenirseniz komple meguiars urunu kullaniliyor...
Bana ulasabilirsiniz araba icin ic dis komple detayli temizlik pasta cila boya koruma 250 TL
0532 611 otuzyedi elliiki
proservis yanı savaş var be tuncer benim arabalar nasıl ??? :D