adamlar uğraşmış yaw... :D ama hakkı var , gereksiz falan değil yani , çıkan görüntü harika olmuş geç karşısına otur :D
Printable View
adamlar uğraşmış yaw... :D ama hakkı var , gereksiz falan değil yani , çıkan görüntü harika olmuş geç karşısına otur :D
Adamlar metalden siyah aynayı icat etmişler. O nasıl parlaklık. Hiç öyle parlayan bir arabam olucakmı acaba.
Cila yaptığımızı sanıyordum. Harbiden bu adamlar kafayı kırmış:)
bunlar insan değil......
Bu yapılanlar biraz gösteriş olmuş bence bizim boyacılar aynısını yapıyor tabi herkes kaliteli ürün kullanmıyo o ayrı
nasıl sabır var adamlarda anlamadım
Bu adamların aldığı parada yaptığı işin özenide bizim sanayide ustaların aldığı para ve gösterdiği özenle bir değil malesef... Ayrıca canavar gibi ayna olmuş o arabalar ama kesinlikle daha kolay çizilmeye başlıyor zımpara yapıldıktan sonra boya ve kısır döngüye giriliyor ben arabama zımpara vurdurmam.Anca eski model bi araba alırım kötüdür boyası cok çiziktir basarım zımparayı yaptırırım uygulamasını.
Yurtdışından daha pahalıya sarf malzemeleri alındığı düşünülürse 200 TL böyle bir uygulama beklemek hayal ne kadar köfte okadar ekmek.
İngilterede buna benzer bir firmadaki fiyatları yazım bende;
*Detaylı Yıkama+kil+Wax veya sealant (işlem 4saat) = 420 TL+ kdv
*Detaylı Yıkama+kil+polisaj+ wax veya sealant (2 gün) = 1920 TL +kdv
*Tüm herşeyi kapsayan 5 gün+ süren gerekiyorsa zımpara vs..... 5760 TL +kdv
Firmayı merak edenler için; Service Options | Detailing Services | Polished Bliss
Bu firmanın yaptığı uygulamanın daha detaylısını yarı fiyatına yapabilirim varmı isteyen ? :D:D:D Biz onlardan farklı düşünüyoruz 1 tirlyon verip özel bir otomobile binsek bile bu paraları hiç kimsenin vereceğini sanmıyorum.
Ae86 Cem abinin arabasını boyattığı ustamız var izmir'de, ondan şaşmam böyle bir işe gireceksem, gözüm de arkamda kalmaz vereceğim paraya da acımam.
Ama ingiltere'deki fiyatlar cidden uçukmuş şahsen ne boya korumaya, ne yenilemeye, ne de zımparaya o kadar para veremem sanırım :) aylık 10 k paund fln kazanmam lazım verebilmek için :D
siyah bir passata yapılırken görmüştüm ama bunlar fena parlamış benim gördügüm araba parlaktı ama bu kadar değil resmen camdan araba olmuş.
bu olayı kayseride yapan yer varmı?
Güzel olmuş.
Bel altı boyalı twingoma yapmıştım bende. inanılmaz değiştiriyor aracın parlaklığını.