Araç içi oto süpürgesi tavsiyesi???

Konu: Araç içi oto süpürgesi tavsiyesi???

1. oguzedr said:

Araç içi oto süpürgesi tavsiyesi???

Arkadaşlar kaliteli bir oto süpergesi alıcam...***** piyasada bir ton süpürge var...kaliteli uygun fiyatlı oto süpürgesi tavsiyelerinizi bekliyorum

2. cabriolet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cabriolet said:
    valla ben karaköyden almıştım 3 motorlu ama kocaman bişey oto yıkamalarda kullanılanlardan.. fabrikada garajımda duruyo orda temizliyorum zaten genelde arabamı

3. oguzedr said:
    Alıntı cabriolet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla ben karaköyden almıştım 3 motorlu ama kocaman bişey oto yıkamalarda kullanılanlardan.. fabrikada garajımda duruyo orda temizliyorum zaten genelde arabamı
    yok aga bana orta hallice bişey lazım...ancak oto yıkama işine birgün girersem o tip bişey alırım...

4. FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FaBeRgE said:
    marka model bilemem ama mutlaka 220v ile çalışan bişi olsun, yoksa şarjlı olanlar bir işe yaramıyor.

5. oguzedr said:
    Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    marka model bilemem ama mutlaka 220v ile çalışan bişi olsun, yoksa şarjlı olanlar bir işe yaramıyor.
    220 v olanı benzinlikte araç yıkarken nasıl kullanıcam bişmiyorum kolay bir yolu war mı ? pek anladığım bişey değil

6. 63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

63owen63 said:
    bizim burada benzinliklerin bazılarında var büyükçe , halkın kullanımına açık, yok mu hic sizin oralarda böyle ?
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

7. bora1311 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bora1311 said:
    fordfocus2st-diesel edition-
    suzuki swift GL

8. oguzedr said:
    Alıntı bora1311 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında güzel birşey ama sanırım ev tipi olanlar en temizi olucak...ßu 220 v luk tavsiye eden arkadaşlar ev tipi diyor sanırım?

9. bora1311 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bora1311 said:
    Alıntı oguzedr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında güzel birşey ama sanırım ev tipi olanlar en temizi olucak...ßu 220 v luk tavsiye eden arkadaşlar ev tipi diyor sanırım?
    bu supurgenin emis gucu ne kadar bilmiyorum, ben kendim ev tipi kullaniyorum. otoparka kabloyla indiriyorum sorun olmuyor...
    fordfocus2st-diesel edition-
    suzuki swift GL

10. FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FaBeRgE said:
    Alıntı oguzedr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    220 v olanı benzinlikte araç yıkarken nasıl kullanıcam bişmiyorum kolay bir yolu war mı ? pek anladığım bişey değil
    o kısmı bilemem ama söylemek istediğim emiş gücü ile çalışan makine bu 12v ile o gücü veremez, bende var black decker 12v 5 para etmez.

11. Bone-crusheR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bone-crusheR said:
    bende aldım tavsiye etmem adam gibi cekmiyor boşa para verme

12. bLackModeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bLackModeL said:
    12 ile calısan alma ... aracına 12 v yı 220 ye cevıren convektorlerden al kullan madem petrolde temızlıyonn ... kac wattlık yetecegını satıcıya sor semerıyle 80 olur sana galıba
    facebook: hasan serdar şengül
    instagram: hasan_serdar
    ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ

13. ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ruudvan said:
    Alıntı bora1311 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bn kullanıyorum gayette guzel temızlıyor yanı boyu kadar ıs yapıyor dıyelım bız ona ev supurgesı gıbı performans bekleme ama ucuz ve ıs gorur makıne cakmaklıktan elektrıgı al bıttı olay.
    metroda en son 50-60 tl fıyatındaydı .
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

14. 0M42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0M42 said:
    Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o kısmı bilemem ama söylemek istediğim emiş gücü ile çalışan makine bu 12v ile o gücü veremez, bende var black decker 12v 5 para etmez.
    Black Decker bosch vs. bunlar tırt fakir alın en moktan şarjlı sürügesi ile komple evi süpürürsünüz bırakın arabayı.
    Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..

15. d16y4 said:
    fantom al 100 liraya aldım ben 3 senedir kullanıyorum ıslak kuru gık demedi hala aynı fiyat