Arac sampuanlari PH testi | uzun.name
Kisaca....
Stac Italy 7.5 gibi (1/20)
emax standart olani 7 (1/10)
cbs fircasiz 13 (1/20)
Bir de supriz, fairy 1/20 da 9 pH...
saf APC 13
saf vinet 13
Arac sampuanlari PH testi | uzun.name
Kisaca....
Stac Italy 7.5 gibi (1/20)
emax standart olani 7 (1/10)
cbs fircasiz 13 (1/20)
Bir de supriz, fairy 1/20 da 9 pH...
saf APC 13
saf vinet 13
Built to fall....
asidi bazı buzu bilmemde ,, elidorun hangi şampuanı olursa olsun (mentollü erkek şampuanları da , normal unisex olanlarda) accayip gözümü yakıyo , öyle böyle değil kör edercesine...ama duş esnasında değil , kafayı kuruladıktan sonra göz bebeğine kaçıyo bi zıkkım.O an kör oldun gitti, Başına gelen varmı..
ph değeri asidik olması demek kiri çözücülük açısından iyi fakat boyaya ve cila boya koruma vs gibi ürünlere verdiği zarar açısından kötü anlama gelir. nötr olması yıkama konusunda ideal olanı ve koruma ürünlerine zarar vermeden kiri çözebilmesi anlamına gelir.
Şampuan bulamadığınız yerde arabanızı köpükle bilmediğiniz yıkamacı sampuanlarıyla yıkatmayın gitmeden en yakın yerden küçük boy bir jhonson baby bebe şampuanı alın onla yıkatın.Hem güzel temizler hemde boyaya zarar vermez.
sadece pH değerine bakarak ürünün aktif maddesi hakkında bir kanıya varmak ne kadar doğru bilmiyorum fakat ben asıl çözelti pH'ının başka açıdan yarar zararı nedir onu merak ediyorum
ya en güzeli pril dök prili yıka arabayı aslında. ph değeride düzgün bayanların ellerini tahriş etmesin die öle yapıolar ayrıca tabakları canakları parlatıcı ozellıgı vararabayıda parlatır bıraz kanımca
![]()
pH sadece bir etken, prilin PH'i 7 (notr), fakat cok guclu bir yag sokucu, wax filan birakmaz.
Ayrica icindeki maddelerden dolayi matlasma yapabilir.
Built to fall....
hass..... , bu araba şampuanımıymış, kafa yerinde değildi benim , normal saç şampuanı samnışım dün , Allahını seven beni banlasın
![]()
ucuzundan bulaşık sabunu neye yetmiyor yahu?.
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Tesekkürler inceleme için..
Bende kendi arabamda Meguiar's wash & wax kullanıyorum. Oldukça memnunum..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)