Arkadaşlar araca wax atarken dış plastikleri bant vs herhangi birşeyler kapatmadım. Wax'ın o bölgelere değince beyaz bir görüntü bırakacağını bilmiyordum bu işlerde biraz acemiyim. Biraz canımı sıkmaya başladı bu görüntü. Bunun için biraz araştırdım meguiars'ın bir ürününü buldum. Bu ürünü kullanan varmıdır ? Bir faydası olur mu. Bu ürünü mü yoksa başka ürünü mü kullanmalıyım?
MEGUAIRS ULTIMATE PROTECTANT
İç -Dış Siyah Plastik, Kauçuk ve Vinil Koruyucu Sprey olarak satılıyor. 30 lira ücreti.
Açıklama olarak ;
Uzun ömürlü bir parlaklık ve UV ışınlarına karşı koruma sağlar. Hızlı kurur ve yağlı bir yüzey oluşturmaz. Trim parçalarda yıkama ve yağmura karşı dayanım sağlar.
Artık kısa ömürlü koruyucularla yetinmek zorunda değilsiniz. Meguiar’sın® devrim yaratan UV şeffaf katman teknolojisi sayesinde yüksek UV koruma ve geleneksel koruyuculardan daha iyi performanslı bir parlaklık elde edebilirsiniz. Bu kuvvetli koruyucu kapı panelleri ve torpido gibi iç kısımlarda zengin bir parlaklık ve görünüm sağlarken dış trim ve kauçuk parçaların ömrünü artırır.
yazılmış.
Video olarak : How To Use Meguiar's NEW 2010 Ultimate Protectant - YouTube!