ne dediğini anlayamadım ve kızdım kendime keşke ing. hocanı daha iyi dinleyeydin diye.
yanlız ürün tam benlik
tr de varmı abi bu ürün
olay süpermiş.
güzel paylasım
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
optimum no rinse gibi bir ürün sanırım.Aslında mantıklı böyle su imkanı olmayanlar için ama yinede çok kirliyken olmaz.
hacı en az 2 bez kullanın diyor , hatta yedekte de stok bez tutun çok kirlenirse değiştirin diyor. bir de sıktıktan sonra ürünü ıslakken uygulamak zorundaymışız, o yüzden parça parça yapmak daha mantıklı uygulamayı.
aynen en sonda dediği gibi kardeşim..
Benm araç genelde yıkatma sonrası 1-2 gün içinde toz olabiliyor o yüzden sanrım iyi gelir toza karşı işimi görücekdir yaw
saol levent tercüme için![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Henüz hazırlamadım ama ben çok kullandım, fiyat-performans ilişkisi süper bir ürün, mevcut cilayı sökmüyor, çok az toz varken kullanmıştım, ki zaten amacıda çok az kirliyken veya az tozluyken kullanmak, yoksa kralı gelse şahane çizikler yaratır.
Özetle, al kardeşim, tepe tepe kullan. Yanlız 2 bez kullanmakta fayda var. Biriyle ürünü yayarsın diğeriyle kurularsın, tıpkı videodaki gibi.
Arexons Kuru Yıkama - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
Hepsiburada.com'dan 2-3 TL aşağısına Bauhaus'dan almak mümkün![]()
Teşekkür ederim bilgilendirme için
Sekoda teşekkür ediyo yazmaya üşenmiş onun adınada yazıyorum![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Ne olursa olsun arabaya bu tarz ürünler yada UQD uygulamadan önce bir damacana pet şişe (2.5 luk) vb şeylerle yoğun tozlu bölgelere su dökmekte fayda var.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)