Eline saglık kardesim cok guzel parlamış ufak tefek çizikleri görmezden geleceksin hele ki siyah araba da sinir hastası olmamak isten degil yoksa :)
Printable View
Eline saglık kardesim cok guzel parlamış ufak tefek çizikleri görmezden geleceksin hele ki siyah araba da sinir hastası olmamak isten degil yoksa :)
maşallah uzun uğraşlar sonunda boncuk gibi olmuş :)
SS i özledim abi getirde bi cila atayım. :D
Teşekkür ederim abicim bakmaya çalışıyoruz. :)
Teşekkürler abicim. :)
Abi bide bizimki sokakta yatıyo. Kediler çocuklar vs vs. Baya sıkıntı. Ama parlayabildiği kadar parlatmaya çalışıyorum. Teşekkür ederim abicim. :)
Eyvallah abicim teşekkürler. :)
ahmet kardeşim gerçekten çok iyi iş çıkartmışsın siyah araca bakmak zordur zaten sen bide parlatma işiyle epey uğraşmışsın :)
tiril tiril olmuş maşallah. ön cam da yazan yazı nedir okuyamadım çok da merak ettim :D
eline sağlık maşallah
2 sorum olacak
kil işlemi bittikten sonra tekrar bir su tutmak silmek vs şartmı
kil markası olarak ne önerirsiniz
araca maşallah bu arada bebek gibi bakıyorsunuz
Ben normalde kil islemi bittikten sonra direkt uygulamaya geçerim ama ertesi güne bıraktığım için uygulamayı su tuttum. Zemin tozlu falan olmasın diye. Kil olarakta meguiars kil iyidir. Bu arabada fazla kir çıkmayacağını bildiğim için elimde olan bu kili kullandım.
Teşekkür ederim. :)
Emeğinin karşılığını almışsın bence de. Çok güzel parlatmışsın.:)
benimde aracım siyah kılcak fırça izleri var hep AG SRP makine ilemi ellemı attınız ?hangi ped kullandınız makıne ıle atıldısa acaba
emeğine sağlık çok güzel olmuş :)
Elinize sağlık benim araçta çok yeni biraz kirlensin bekliyorum yapıcam bende :) Bu ürünler içinde sizden mutlaka fikir almak isterim.Aracınıza kocaman Maşallah.
Ellerine sağlık capcanlı olmuş boyası..