Seryumoksit'e ihtiyacı olan var ise, 200 gr kadar var. 50 tl cik :)
Printable View
Seryumoksit'e ihtiyacı olan var ise, 200 gr kadar var. 50 tl cik :)
Bugun 200gr seryum(27tl), 1adet polisaj makinesi icin zımpara aldım.
Far camlarında denedim, seryum parlaklık kazandırıyor, zımpara ciziklerini gideriyor.
Fakat daha ötesine gecemedi. her turlu seyi denedim.
sadece suyla seryumu macun kıvamında,
su-pasta-seryum karısımı,
sadece G3 pasta,
sadece Duxone pasta,
sadece m105 pasta
hicbirinde camı asındırmayı basaramadım. her bir denemeyi yaklasık 1 farda 1saate yakın denedim fakat sonuc yok :D
Camdaki çizikleri gidermek çok zor. Hangi pedi kullandiniz makinede?
polish pedi ile yaptıysanız boşuna yorulmuşsunuz.
elyaflı bir ped verdi seryum oksiti aldıgım yer.
seryum haric diger uygulamaları polish pedlerle yaptım
Coming soon :)
bu ürün kalkmış sanırım, yerine bunu eklemişler bilgisi olan varmı ?
Cam Cilası - 274100
akşam eve gidince bakayım.
peki 1:20 ve 2:20 dakikalarında sıktığı şey su mu ipa mı? nedir acaba? :)
Bende de biraz seryum oksit var ancak uygulamak için nasıl bir pad kullanmam gerekiyor ? özel pad inden almak şart mı ?
özel pad i de türkiyede yok sanırım..
Bir de seryum oksitin kaliteleri ve kalınlıkları var bundan hiç bahsedilmemiş. Benim aldığım "ultrafine" die geçiyor ve fiyatı da 50gramı 20tl civarıydı.. öyle ucuz birşey değil yani..
Acaba sanayide kullanılan daha ucuz versiyonları da aynı kalitede sonuç çıkartır mı..
Şu camdaki cizikleri bir miktarda olsa azaltan arkadaş varsa bana ulaşsın yahu silecek çiziği dolu ön cam:(
hakan abi sen yapıyormusun uygulama.
Yavuz, rayon pad veya keçeli sert süngerlerden alman lazım, malesef her ikiside TR'de yok.
Rayon padleri aşağıdaki adreslerden alabilirsin. (kargo ücretleri ezberimde değil :( )
CarPro UK
Rayon 125mm Glass Polishing Pad - Clean Your Car
Detailing Products ::: Glass / Trim
ebay'de aratınca da bir kaç güvenilir dükkan çıkıyor. :)
Camdan çizik çıkartmak çok kolay değil, o yüzden de genelde compound yani ağır aşındırıcı (ya da seryum) olan ürünler tercih edilmesi gerekiyor. Bildiğim kadarıylada tek tip üretiliyor. Fine'dan kasıt belkide mal iyidir kaçırmayın alın anlamındadır :D :D
Teşekkürler.. Ortak almak isteyen var ise ben 1-2 tane almayı düşünüyorum. Hatta elinde fazla olan var ise seryum ile takaslayabiliriz :)
Satış amaçlı da olabilir tabi. ben yedim en azından ama kalite farkı olması da mantıklı, sonuçta bi maden ve bi şekilde üretiliyor :)
erdem boya da pedinden satılıyordu hatta şuanda da var diye biliyorum.. ulaşırsanız size yardımcı olur bence..