User Tag List

9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: pasta cila ve polisaj makinesi seçimi için yardım

goldbergbrk
    Misafir

pasta cila ve polisaj makinesi seçimi için yardım

kardeşlerim elle zamanında her arabama atmışımdır cila kollarım kopuyodu ağrıdan yenı aldığım aracada birşeyler ypayım istiyorum ama piyasada satılan 10liralık pastalardan değilde muguilars 3m gibi markalar olsun daha iyi olur sanıyorum.
    aracım beyaz o kadar çok çiziği felanda yok ama harelenme var azda olsa ve birazda parlasın istiyorum bana önereceğiniz pasta cila koruma olarak hangilerini önerirsiniz.?

ayrıca elimde polisaj makinem vardı amatör koçtaşdan almıştım zamanında iki elle tutulan amatör birşey oda bozulduğuna göre bosh devirli matkabı kullanıcaz anlaşılan devrini sakin kullandıkdan alete hakim oldukdan sonra bir sorun yaşatırmı bu bana elimden gelen dahaöncede birçoksefer yaptığım iş bu sonuçda.
    asla olmaz boyaya zarar verir derseniz mecbur polisaj makinesi alıcam 100 120 liralara kadar adam gibi iş görcek bir makinede varsa söylerseniz mukemmel olur.
    tüm dostlara hayırlı forumlar diliyorum

ANIL ERCAN
    Misafir
    Ben spiralle 3. devirde evin önünde atmıştım pasta cila aracıma 5 6 saat ugraştım Millet bu manyak napıyor diye öküz gibi bakıyordu bana

Spiralin ucuna sünger aldım 5 tl'ye. 10 tl'yede Duxone marka pasta aldm. Önce arabayı güzelce maskeledim cilalı sampuanla güzelce yıkadım ve sildim Daha sonra Pasta attım işte Polisaj yaptım daha sonra tekrar yıkadım Arabayı Gene sildim ve en sondada Hızlı / Sprey cila Attım araba resmen yanıyordu

Duxone pastayı öneririm.

goldbergbrk
    Misafir
    şöyle bir set alsam olurmu ince pasta + hare giderici + cila + boya koruma boyle bir set alsam

MEGUİARS 8301 İNCE PASTA+BİBERON 400ML. : Meguiars : : www.boyassi.com

MEGUİARS 8201 HARE GİDERİCİ+BİBERON 400ML. : Meguiars : : www.boyassi.com

MEGUİARS 6601 CİLA+BİBERON 400ML. : Meguiars : : www.boyassi.com

MEGUİARS 2601 BOYA KORUMA+BİBERON 400ML. : Meguiars : : www.boyassi.com

wax yada başka birşey gerekli olrmu bakım için böyle set alsam kargo içinde 100 lira anca tutuyor

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kolay ve amator uygulama ıcın G3 pasta ve cılasını tavsıye ederım, kalıtelı fakat uygun rakamlı polısh makınesıde skıll marka var 370 lıra cıvarında bosch ıle aynı fabrıkanın uretımı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim araçtada harelenme war.ürün olarak kararsızım

goldbergbrk
    Misafir
    bugun koçtaşdan aldım 1200wat pp marka polisaj makinesi işimi görür diye tahmin ediyorum 3. sanayiden meguilars malzemeleride aldım aracın önce ve sonraki fotoğrafları buraya paylaşıcam arkadaşlar.

dkaya87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    makineyi kaça aldınız acaba?

goldbergbrk
    Misafir
    130 tl ye aldım bugün aracı detaylıca yıkadım 3 saate araba yıkadık hava hafif karardı yarın erkenden işe başlıcam bakalım nasıl olcak

dkaya87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    resimleri bekliyoruz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)