son yorum için teşekkürler, reload denilen sey takviye koruyucu mu ? aquartz ayrı reolad ayrı marka mı ?
Printable View
son yorum için teşekkürler, reload denilen sey takviye koruyucu mu ? aquartz ayrı reolad ayrı marka mı ?
Sağolsın Göker'cim.
Subaru'yu çok dışarı çıkartmıyorum o yüzden şu an için koruma iyi gidiyor :)
Sırada yine bir Japon menşeeli ürün, xzilon, ceramishield denemelerim var :)
Aquartz öncesinde Japon menşeeli bir ürün kullanmıştım, kutu içeriğinde gözlük silme bezi gibi el kadar mikrofiber bez çıkmıştı. Silme işlemini o belze yapmıştım. Bezi ıslakken katlayıp bir yere koymuştum, kuruduğunda yıkarım demiştim fakat kuruduğunda katlanmış şekilde kalmıştı :D, hiç açılmamıştı düşün boya üzerindeki sertliği ve dayanımı :)
1 sene kafam rahat etmişti, bir kere apc bile sıkmıştım (Sadistlik işte :D) banamısın dememişti, uzun süresadece su ile yıkama yapıyordum :D
Özetle evet Aquartz iyi ama çok daha iyileri var, beni takip edin anacım :D
Reload Aquartz'ın quick detaileri ama aynı zamanda tek başına da koruma sağlayabilen bir ürün. (tabiki uzun süre koruma sağlamıyor)
mc pherson havalar düzeldiğinde aquartz yapmaya karar vermiştim bütün düşüncelerimi yıktın:D
bu çakma vernik olayı güzelmiş :) aklıma gelmişti benim böyle bişey hatta bunun dahda sertini yapacan kurşun geçirmez hale gelecek yüzey