ben sana after- before olarak alkolle silecegim bagaj kapagini :D
Printable View
ben sana after- before olarak alkolle silecegim bagaj kapagini :D
bunuda aldırdınız bana ya ..:D
Bunu uygulamadan önce sadece kil uygulaması yetiyor mu?
Uygulama klasik pasta gibi mi? Cilayı sünger ile yedir ve bez ile sil. Başka yapılması gereken bir şey var mı?
Uygulama sonrası yapmam gereken herhangi bir şey var mı?
Ürünü burada gördükten sonra ben de almayı düşünüyorum ama sormak istediklerim var cevap veren olursa sevinirim.
-Ürünü kullandıktan sonra üzerine wax sürmeye gerek var mı yoksa zaten bu da mı bir çeşit wax?
-Uygulamadan önce mutlaka kil yapılmalı mı?
-AG SRP üzerine Auto Balm yapsak gereksiz kendimizi mi yormuş oluruz?
merak ediyordum hem soran arkadaşa hemde cevap veren arkadaşa tesekkurler
Peki bilt hamberin uzerine uygulayacagimiz wax selant mı olsa daha verim alırız yoksa dogal carnabua içerikli olsa daha verim alırız
Elimde collinite 476 collinite 915 fk1000p var hangisi uygulanmalı acaba
Cevap veren arkadaşlara peşinen tesekkurler..
ikisini de uygulayabilirsin fk1000 kötü koyuyor, öteki güzel kokuyor:D
poorboys black hole atıp üzerine autobalm olur mu abi ?
Sanırım kimin elinde ne ürün var ise tek tek yazmak gerekiyor.
Poorboys Black Hole ile Auto Balm kullanılırsa birbirlerini silebilirler.
Dolgulu ürün üzerine başka dolgulu ürün kullanılırsa ürünler birbirlerini silebilir.
Auto Balm üzerine temizleyici ve veya dolgu içeren ürün kullanırsanız yine yaptığınız işi heba etmiş olursunuz.
bikaç çeşit aldım yasinden merak ediyorum abi :) colli 476-815, poorboys, autobalm :) O zaman ilk işlem 2 kat autobalm atmak olacak. Bakalım sonuç nolur. Teşekkürler.
offf ter geldi silecem die yav.. :D bütün arabaya uygulayıp bekleyip silmeyin :D tek parça uygula arkasından hemen silmeli arkadaş.. o nasıl bişidir yaa makinayla yapayım dedim silme işlemini nafile :D elle yardır babam yardır :D
Kurur ise silmesi zordur .