ordaydim herseyi denedim.
cherry wax 46 tl
resimler ve videolar aksama
su an 3G cok yavas
ordaydim herseyi denedim.
cherry wax 46 tl
resimler ve videolar aksama
su an 3G cok yavas
Built to fall....
fiyatlar amerika ile alakali degil ama resmi ithalat ve kimyasal tse testleri yuzunden ne yazikki boyle.
mamoth yok
standart bezler 12 lik paket 130 tk.
miracle 50
ondan daha pofudik ama ufak bez 30
Built to fall....
Zübeyir'im fiyatları bilmiyorum ama ellerinde çizik gidericiler vardır elbet.
Şu sayfadaki ürünlerin hepsi iş görür ama önce senin aracında bir ufak alanda deneme yapmalarını iste ona göre ürünü al. Gereksiz ürün alma
Swirl Removers, Compounds, and Polishes Heavy Duty, Medium Duty, Light Duty Auto Detailing Polishing Compounds
Yahu magirüs water magnet'i senelerce 60-70tl'ye satmaya çalıştı,abd fiyatı 12-13lirayken
Daha sonra hem satılmadığı, hemde insanlar yoğun olarak abd'den getirdiği için fiyatları çektiler aşağı.
Satılmazsa fiyatlarda düzenlemeye gideceklerdir diye düşnüyorum
Vergiler,dukkan giderleri falan derken fiyatlar o sekilde oluyor. Gonul ister ki daha ucuz olsun![]()
Charged & Supercharged
Dükkan hayırlı olsun diyelim çok güzel bir mekan olmuş.. İnşallah istedikleri işi yapabilirler..
Bu arada Aquartz konusu geçmiş. Eğer temin etmekte zorlanan olursa yardımcı olabilirim..
Fiyatlar biraz yüksek bencede
Hakan Abi (imprezaWRC) tanıyorum kendisini, o daha hesaplıydı bu ürünler bakımından![]()
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
Ozan'cım benim elimde Cut serisi, no 700 serisi pastalar var, 2 adet blitz, eser miktarda da metal cilası ve pastası varYarın adetlerini yazarım.
Pastaları ve Blitz'leri 30'ar TL'den verebilirim.
Metal cilası ve pastasının adetlerini kontrol edeyim kendime ayıracak kadar varsa onlarıda uygun fiyattan satışa çıkartırım.
90 TL ve üzeri alımlarda PTT kargo ile kargo benden olur, bundan ötesi Şam'da şeftalinin kıllısını aramakla eş değer bir şey olur![]()
![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)