o kopukle tekrar yikamada eski haline gelir o boya
Printable View
o kopukle tekrar yikamada eski haline gelir o boya
kırmızıın bakımı zor . bıraz cıla yapmayınca pembeleşiyor ya
dw dekilerin çoğu uk arabası çok yağıştan dolayı yosunlanıyorlar
Araç makyajlı kasa Octavia'lardan. Hani 99-00 olan model de değil ama cidden bir yerde unutulmuş gibi. Renk resmen pembeleşmiş..
Ama sonunda çok güzel olmuş.
ilk fotolara bakarken mat kırmızısı varmıymış octavianın dedim yaa :D son fotolarda özünü görmüş olduk :D
mutasyonun kanıtı :D
yıne eskı halıne doner gibi geliyor :D
meguair's bu ölüyü diriltir :D
Opak boyaya bakmayıncada bu hale geliyor. Bakımlarını düzgün yaparsanız boya kısa vadede eski haline dönmez. Köpüklü yıkamadaki şampuan .oktan bir şampuansa, pH dengeli değilse, mevcut cila ilk yıkamada bile gidebilir.
Ama her köpük aynı değil. Valetpro, autofinesse, meguiars, cguys...vs yani bilindik markaların snow foam olarak tabir edilen pH dengeli şampaunları cilayada, boyayada zarar vermez, mutlu mesut geçinirsiniz.
P.S : Her yıkama sonrası mevcut cilayı desteklemek amacıyla ıslakken surulebilen hızlı cilalar kullanılabilir. Haftada 1 aracınızı yıkayıp üzerine nxt, collinite...vs gibi sür kurusun, sonra sileyim tadındaki cilalardan sürüyorsanızda smearing denilen olayı yakalarsınız, yani üst üste ve her yıkama sonrası cila sürmekten görüntü bulanıklaşmaya başlar, parlaklık azalır, ama koruma da üst üste sürülen cila nedeniylede artmaz aksine zırt pırt cila sürmekten bir önceki katmanları zayıflatmaya başlarsınız.
Aracın bakımsızlığına rağmen mükkemmel durumda olmasının sebebi kuzey avrupa.Acemilerin dandik araba alayım nasılsa sağa sola vurucam demediği,magirusun olmadığı taksicilerin limuzin servisi gibi davrandığı, araba kullanmayı öğrenmeden makas atmaya çalışan apaçilerin olmadığı bir ülkede 20 yaşındaki bakımsız otomobilleri bile orjinal boyasıyla tek vuruğu olmadan bulmak garip değil.Arkadaşımdan biliyorum 5k euroya temiz ve 74binde diye ilk versiyon a3 1.8t almış, sonra o paraya makyajlı kasa alabilirdim diye hayıflanıyo, arabayı gördüm şok oldum 14 yaşındaki araba fabrikadan çıktığı gibi duruyo hala.
tüm manyakların toplandığı bi site eve geçince detaylı incelerim artık
aynı araç benim olsa kurtarılamaz der boyatırdım adamlar ölüyü diriltmişler valla ülkemizdede bu tarz yerleri görmek isterim şahsen
yuh aracı sanki sıfırdan boyamışlar gibi olmuş