A3 ve siyah civic şahane olmuş. Eline sağlık babanın.
Printable View
A3 ve siyah civic şahane olmuş. Eline sağlık babanın.
burnumun dibindeki yeri bilmiyormuşum yahu..:) çok iyi oldu öğrendiğim yahu..en kısa sürede gelicem..:)
Elinize sağlık, yalnız neden bu kadar dramatik değişimleri burada değilde facebookda paylaşıyorsunuz ? Bence burada bir konu açın ve öncesi sonrası şeklinde burada fotoğrafları paylaşın :)
Fiyat ve adres bilgisi için bende pm rica ediyorum.
Gönderiyorum sizede.
Aç bi konu, bi başlık altında topla...
Reklam, yönlendirme amaçlı olmamak kaydıyla boya bozulmadan yağlı çekiçle usta bir elde neler yapılabileceğine örnek olması açısından fotoların paylaşılmasında bir sakınca yok bence. Sonuçta hem milli servet, hem de araçların piyasada değer kaybetmemesi için önemli orjinal boyanın korunması, bozulmaması... İnsanlar bakıp neler yapılabilir, neler yapılamaz fikir edinirler.
Ama tabi ki firma iletişim bilgilerinin de açıktan paylaşıldığı aleni bir ilan şeklinde olması hoş olmayabilir.
Kapıdaki gamzeler yüzünden kapı boyatmanın gereksiz olduğunu görmüş oluruz. :)
Teşekkür ederim abi ilginç için. O zaman beni yönlendirebilir misin? Ben bir konu açıp paylaşmak için elimdeki fotoları sitede. İletişim bilgisi falan eklemem tabikide aleni şekilde.
Aynen öyle ama kapılar tuzlu işlerdir. Kilitçi işi giriyor araya :)
Gamzeyi bırak sen, katlanmış kaputu düzeltmişler daha ne olsun be :)
Auto King'e gidip hem orijinalliği bozmaya, hem sigorta şirketlerini morartmaya hem de sinir asap bozmaya gerek yokmuş onu da görmüş olduk.
Bencede bu durum reklama girmez, bu bilakis bilgilendirmedir, ben açıkçası çekiçle öyle bir kaputun düzelebileceğine ihtimal vermezdim, adeta şoktayım :)
Bu işlerde hata görmek isterseniz görürsünüz. Bunun sebebide boya ile vernik arasına çekiçle giremediğimiz için. Vernike çekiç attığımız için çekiçte vernikte iz yapabiliyor. Ama hasarın yüzde 90ını alıyoruz.
Firma kötülemeyi sevmem ama Autokingden çok gelen oldu. Araçlara çok yazık etmişler...
özgür hocam bende zonguldak da metin usta var sandım :D
zonguldağın da adam gibi ustalara ihtiyacı var :(