Metin amcaya maşallah döktürmüş yine abi hayranım işçiliğine ve kendisine bide elini öpünce kızmasa :D :D
Printable View
Metin amcaya maşallah döktürmüş yine abi hayranım işçiliğine ve kendisine bide elini öpünce kızmasa :D :D
Boyasiz gocuk duzeltme icin unlu yere baya para odedim keske metin ustaya gelseymisim.
Allay korusunkazadan da bidahakine sizdeyiz :)
dün gene bizim şirket aracını güzelce okumuş üflemiş metin abi
Faruk abi nasıl yorumdur bu koptum yemin ederim :D Memnun kalmanıza sevindim abicim :) Bu ara kendi işlerimin yoğunluğundan dükkana gidemez oldum :)
Dünde Ali kardeşimiz ziyarete geldi. Basıklıktan dolayı çamurlukları kasılıyordu ustamız halletmiş :) Ustamızı bir de eve kadar getirmişler aynı semtte olmanın faydaları :) Teşekkürler Ali :)
http://s1305.hizliresim.com/19/k/n4ubl.jpg
merhaba özelden atılacak kadar gizli değil ya :)
a3 için çamurluk boyasız düzeltme, far çıkartma ve 1 tırnak düzeltme, ön tampon çıkarma tamir ve lokal boya için 650 tl verdim abi, çok değil mi çok mu bilmiyorum aslında tek tek yazınca çok gelmedi :)
Malesef çok. Far çıkartma tırnak düzeltme vs listeyi kabartmışlar :) Kısaca çamurluğunuz düzeltilmiş, ayarsız tamponunuz ayarlanmış, bir tampon ayağı tamir edilmiş. Hepsi birbiriyle alakalı şeyler ekstra şeyler gibi gösterilmiş galiba :) Hayırlısı böyleymiş böyle olmuş. Allah bir daha göstermesin diyelim :)
neyse artık :) ben yapılırken iş için şehir dışındaydım babam götürdü adam 62 yaşında öyle çok ince eleyip sık dokuyacak bir konumda değil :)
arka çamurlukta bugün lastikleri değiştirirken gördüm küçük bir göçük var, sağ arka kapıda da küçük dalgalanma mevcut. Size bir ugrayayım o zaman ama zamanım çok kısıtlı.
Kafamda bulunması açısında aşağıdaki göçüğün fiyatını pm'ler misiniz?
http://i1129.photobucket.com/albums/...ps3f75a57e.jpg
Bende göçük yok ama ayar lazım.Yapabilir mi Metin amcamız ? Tamponumda bi sıkıntı var 1 kez boyandı.Ama ben çok kıl birisiyim belirtiyim derim.Tavsiye edebileceği birisi var mı ?
tüm resimlere tek tek baktım; civic ve fluence işçiliklerine hayran kaldım.. çok değil 2 sene öncesine kadar tanışıyor olsaydık 2 aracımın da boyanan parçalarını düzeltebilicekmişsiniz demekki kısmet..
metin abinin elleri öpülesi gerçekten de..
melih sen de galiba ntv de çalışıyorsun maslak diye tahmin ediyorum; araç kokuları yanında oluyor mu genellikle cünkü ben de emirgan tarafındayım işe geldigin bir gün gelip kokuları deneyip almak istiyorum..
Melih merhaba telefon ile görüşmüştük. mk5 golf var kapı düzelicek c.tesi sabahına bana bir rezervasyon yapabilirlermi acaba :D
arabaya kapının önünde tıklayıp gitmişler...
0531 227 1067
Emre kusuruma bakma. Tam ana haberdeydim vtr arasında konuşayım dedim ama paldır küldür kapattım sunucu ablada fırça attı hatta :D Allahtan aramız iyide makaraya vurduk sonra :D Bu hafta çok zor desem :) Dükkan yarın ve cumartesi çok yoğun. Telefonunu kaydediyorum gene şartları zorlıcam ama cumartesi senin için.
Melih selamlar..
Fotoğraf eklesem babaya bi gösterebilirmisin oluru varmı diye ?
Arka kapıda kordon üzeri bir yer o yüzden.
meraba melih..günlük kullandığım aracım, fotoğrafı ve arabanın bu tarafını gördükçe çıldırıyorum. o kadar çok küfür ettim ki, artık lugatta etçek küfür kalmadı. Buraya napabiliriz? göçük yok, astar kısmına kadar takmış yapan kişi boydan boya. araçta boya yok bu arada.. arka çamurluktan başlayıp, ön kapıda bitiyor. Gocuk degil ama komple boyanmadan orjinal gibi rotus yapilabilinir mi?
http://n1305.hizliresim.com/19/s/nf9gc.jpg