206 Rolland Garros un maliyet ne tuttu? Boya oldu mu birde? rica etsem özelden atabilirmisiniz?
Printable View
206 Rolland Garros un maliyet ne tuttu? Boya oldu mu birde? rica etsem özelden atabilirmisiniz?
Pm atıyorum..
Melih bizim arkadaş geldimi?
Walla supermis melih kim yapio bunu bi ara yolum düşerse ugrayayim sana
Ustamız babamdir İbrahimin dediği gibi teşekkürler :)
Melih kardeşim okuduğun 500. tebrik mesajı muhtemelen ama gerçekten ustanın ellerine sağlık..
Sportage ın kapısındaki küçük ezik için ustamı ziyaret etmek isterim.. bulurum-bulamam senden ricam bi iletişim bilgisi
Melih hadi doğruyu söyle, önce arabaların düzgün haliyle foto koyuyor sonrada cekicle göçük olusturuyorsunuz :) zıttıysa tekrardan helal olsun babanın kazandığı her bir kuruş.
Metin abinin ellerine sağlık.Bugun harikalar yarattı :)
melih pug 307 ege mavisi araç.. iki ufak göçük var ama asıl önemlisi arka tamponda sıyrık çok ve sağ maşbiyeli sürtmüşler boyanması lazım sizde boya işi var mı? ***** renk biraz sıkıntılı tutmayınca çok sırıtır güvenilir bi boya ustası lazım pm atarsan sevinirim
Maşşallah maşşallah melih kardeş baban gerçekten çok iyi usta, paylaştığın resimleri gördükçe ağzım açık baktım :) özelliklle ilk resimlerde olan siyah honda'nın kaputunun düzelmiş halini görünce, kendi kazamda götürdüğüm usta denilen şahsiyete bir kez daha küfür ettim. Ellerine sağlık ustamın :)
Bir burda olsanız o kadar işimiz varki . ellerine sağlık
Melih merhaba;
Farklı forumdan bir üyenin ön kaputunda motosiklet tutamağının oluşturduğu iz var düzelttirmek istiyor. Baban aklıma geldi mümkünse adres ve tlefon bilgilerini bana iletirmisin?