Hehehe teşekkür ederiz. Çırağımız çok oldu ama hiçbiri babamın istediği gibi olmadı. O yüzden net birşey söyleyemiyorum size :)
Halil İbrahim valla görmeden fiyat veremiyoruz. Eğer kapılarda ise biraz tuzlu oluyor çünkü kapı döşemesi sökülüyor kilitçi tarafından. Tahmini bir fiyat bile veremiyorum.
Keşke kapabilseydim. Basit işlerbenim kaptıklarım ama gene de çekiç atamam düzeltemem yani :)
Amin amin çok teşekkürler :)
Tabikide abim pm atıyorum.
Amin cümlemizin sağolun.
Kapı hasarlarında kapı döşemesi sökülüyor. Arka ve ön çamurluklarda davlumbazı sökünce ulaşabiliyorsak bagaj için sökmeye gerek kalmıyor ama bazen sökülmesi gerektiği de oluyor. Fiyatlar araca ve çarpığa göre değişiyor. Panameranın o ufacık yerine 750 tl aldık mesela(Kilit işçiliği içinde).Özgür abinin çarpığına ise 100tl aldık. Fiyat konusu tamamen çarpığa göre değişmekte. Yaplı çekiçte şunu düşünmelisiniz, 200-300 liraya aracınız kabataslak düzeltilip macunlanarak boyansın mı yoksa 200-300 verip boyası bozulmadan düzeltinsin mi ? Babam hep der arabasını seven adam yağlı çekçie verdiği paraya acımaz diye çünkü orjinallik arabacı adamda olmazsa olmazdır:)
Çok teşekkürler :)
Çok teşekkürler sağouln :) Bileği kuvvetlidir ustamızın :)
Çok teşekkürler böyle güzel yorumlar almak sevindiriyor :)
Bir tane Passat CCde biz topladık önünü boyasız :) Saro-Ş onu diyor onu çekmedik deşifre olmasın diye :)